Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Właśnie rozpada się mój kolejny związek...

Polecane posty

Nie umiem sobie z tym poradzić, mam wrażenie, że wszystko w środku rozpada mi się na milion kawałków, jestem daleko od domu, obok mnie nie ma w zasadzie nikogo bliskiego z kim mogłabym porozmawiać... Źle mi, cholernie źle...

Gość ambrela
mam podobną sytuację, rozumiem twoj bol, musimy sie wspierac...damy rade!

Tylko w tym problem, że ja już mam dość tego kolejnego \"dawania rady\" sądziłam, że tym razem wszystko idzie w dobrym, ba świetnym kierunku, ale jak widać tylko sądziłam...

Nie wiem po czyjej stronie jest wina, szczerze mówiąc pewnie to przeze mnie, ostatnio byłam okropna.

Gość ambrela
no wlasnie opowiedz jak to bylo, ile macie lat, ile jestescie ze soba?

Ehh, tylko wina nie do konca jest tylko po mojej stronie, mógł wykazać się odrobiną tolerancji i chęci ale najwyraźniej uczucie się wypaliło i nie widział sensu. A jak było, szczerze mówiąc ciężko mi o tym jeszcze mówić, od paru miesięcy jestem za granicą więc w ostatnim czasie był to związek na odleglość i chyba ta odległość była zbyt duża.. Byliśmy razem ponad rok. A teraz widzę, że założył sobie konto na portalu randkowym, ciągle jest zapracowany i nie ma dla mnie czasu...

No portal.. Nie wiedziałam, że jest to wyznacznikiem bycia lub nie facetem. Hmm.. możesz to wyjaśnić szerzej? Zawsze mi się wydawało, że jest to jakieś wyjście na poznanie kogoś jeśli niekoniecznie ma się czas na spędzanie czasu w kinach, teatrach, pubach itd. Czyli miejscach gdzie potencjalnie można kogoś poznać.

wydaje mi się że skoro ma się czas na te "idiotyczne" strony to można też go wykorzystać np.w sposób wymieniony wyżej przez ciebie...a to jest wyznacznik faceta gdyż ktoś kto mieni się facetem siedzącym na tych stronach zwykle jest zakompleksiony i chowa przed światem i osobami swoje prawdziwe oblicze..