Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaaa

czy wierzycie w to ze ktos mogl rzucia urok na jakas osobe i dlatego ...

Polecane posty

Gość innnaaaa

ona nie ma szczescia np w milosci

Gość tak w kilku słowach
tak, stawiam tarot i wiem, ze tak bywa

Gość innnaaa
kurcze ... a jak sie \"odczarowac\"

Gość ejbisi
Możliwe. Ja miałam coś takiego, że bardzo długo nie miałam szczęścia w miłości i pewnego dnia wpadłam na pomysł, że wyrzucę wszystkie przedmioty które są związane z moimi byłymi, a właściwie nie byłymi tylko raczej z facetami którzy się we mnie podkochiwali i próbowali mnie zdobyć ale ich wystawiłam bo mi nie odpowiadali... Mialam w domu jakieś pamiątki od nich, prezenty, zdjęcie jednego z nich. Kiedy je wyrzuciłam, bardzo krótko po tym czasie znalazłam miłość. Jesteśmy razem 3,5 roku :)

Gość
Cóż niektóre praktyki magiczne bywają calkiem skuteczne. Np. wbijanie igieł - pod warunkiem, że robi się to bezpośrednio.

Gość Jakub Bimbrownik
Weźmisz czarno kure...o północy , podczas deszczu urżniesz jeji łep...i wypowiesz magiczne zaklęcie

Gość ejbisi
Słyszałam, że podświadomość może czynić cuda. Radzę codziennie przed zaśnięciem powtarzać w myślach "jestem szczęśliwie zakochana" a same sprowokujecie że tak będzie :)

Gość teztakmam
nie sadze ja tak myslslam 6 mc jak czekalam aby spotkac sie ze swoim :wybrankiem\" i co do spotkania doszlo ale on juz byl zajety:(

Kuuuurrrrrrwwwaaaaaaa :D:D:D:D:D:D Ale wy jesteście bezdennie głupie :D:D :o W co jeszcze wierzycie?? :o

Gość ejbisi
W to że ty jesteś jeszcze głupszy :o

W to że ty jesteś jeszcze głupszy ---------> ale sie usmialam ..do lez:D przynajmniej humor mi sie poprawil:D

>> W to że ty jesteś jeszcze głupszy a moze w hokus pokustez wierzysz?? :o Kurrwa, 21 wiek, cywilizacja, te sprawy, a te głupie w czary, uroki, zaklecia wierzą :D :o Urodzilyscie się o 500 lat za późno :D

nie :O huoku pokus od jutra będziesz miała szczęscie w miłości o ile z niebieską nitką na głowie będziesz podskakiwać o północy na lewej nodze, obracając się w lewą stronę i wydając dźwięki poruszanych wiatrem liści lebiody. rzekłem 🖐️

Gość czysta wyborowa
Mnie rowniez wizualizacja pomogla w znalezieniu milosci, takze zgadzam sie z ejbisi, ze pozytywne nastawienie jest bardzo wazne. teraz probuje to zastosowac w mym zyciu zawodowym.

Gość a na mnie ktoś rzucił
urok i teraz nie wiem jak go odczynić i miuszę czytać takie głupoty:P

Gość lalazdolowana
a moze ktos rzuci na mnie:) ale taki pozytywny abym wreszcie miala szczescie ....w milosci:)

Gość kolorowanka*
bylam kiedys na spotkaniu z ksiedzem egzorcysta, on twierdzil ze np osoba opetana moze skutecznie rzucic urok na inna osobe.