Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaaa

czy ktos nienawidzi swoich rodzicow jak ja????

Polecane posty

Gość majkaaaaa

Gość jajkaaaaaaaa
Nie, inaczej. Bo co?

Gość maskotka króliczek
Majka nie nawidze to ostre słowa co sie stało?

Gość jezooo
pewnie nie puścili ją na disko🖐️

Gość majkaaaaa
tata przerżnął mnie jak zwykle, ale tym razem na dodatek nasrał mi do ryja :o jestem oburzona.

Gość majkaaaaa prawdziwa
idioto nie podszywaj sie za mnie!!!!!!nienawidze swoich rodzicow bo sa beznadziejni..i wogole im an mnie niezalerzy kloca sie przy mnie...przeklinaja...aaa nawte mnowia zeee jak skocze szkole to amm wypierdalac z domu...takim oto sposobem jetsme zalamana...nie amm swoje miejsca:(niechca mnie tu:(

Gość Ujadający Piesek Leszek
Majka, no to kończ szkołę i wyp... z domu - w sumie to w tej sytuacji nie takie glupie rozwiązanie :)

Mówie poważnie. Kończ szkołę, znajdz robotę, wynajmij kawalerkę. Dopiero wtedy poczujesz jaka jestes szczesliwa. Tylko nie uzaleznij sie od toksycznego faaceta - bedziesz miec potrzebe ogromna bycia z kims blisko a w razie problemow z facetow nei bedziesz miala oparcia w najblizszej rodzinie wiec badz podwójnie czujna ;)

przy okazji - ile ci do konca tej szkoly zostało? ;)

Ja to kórwa z tródem jednom klase skończyłem ;o

Gość normalnosc
a ja wierze ze oni cie kochaja , tylko na swoj sposob,a nie mozesz im kiedys wrocic uwagi ze bardzo ci smutno kiedy oni sie kluca i przeklinaja??powiedz im ze jeszcze troche i odejdziesz sobie z domu a z drugiej strony kiedy bylam mlodsza(byc moze w twoim wieku) tez bylam mala buntowniczka, czarno wszystko widzialam, z czasem inaczej sie widzi rozne rzeczy, co nie wyklucza ze przeklinanie i klutnie rodzicow obok dzieci jest nie na miejscu tez nienawidzilam swoich rodzicow ,oni tez czesto sie klucili, raczej tata krzyczal na mame,potem bylo lepiej kiedy bedziesz starsza zaczniesz studia albo znajdziesz prace,poznasz kogos i zycie sie inaczej bedzie toczyc ja na twoim miejscu pogadalabym z rodzicami i powiedziala ze ci smutno

Gość majkaaaaa prawdziwa
ale wpasnie chodzi o to ze ja zawseze im mowie ze niemoge zyc tak:(zeee mnie krzywdza...a nawte czasami placze jak sie koca...ale oni naprawde maja to gdzies;(chca sie rozstac....:(a mi sie niechce zyc.,...bo nie widze przyszlosci w tym domu:(wiem ze nie amm na kogo liczyc:(aaa jak mi sie noga podwinie......:(nie mam w nikim wsparcia;((tzn chodzi o rodzicow)przyjaciol mam...:::::(jejku tak mi smutno...tak mnie to boli ze niemoge zajac sie zyciem normalnej nastolatki tylko juz musze myslec o tym ze mam sie stad wyorowadzic;(

Gość bardzo ci wspolczuję
tylko tym sie pociesz,ze moze rodzina, ktora zalozysz będzie inna.

jak bedziesz starsza to zrozumiesz dlaczego oni sie kluca, tylko ze bedzie to za pozno bo sama bedziesz miala rodzine , swoje zycie i niczego to nie zmieni, napewno ciezko ci tak zyc, na twoim miejscu szybciutko bym sie usamodzielnila, ja tak zrobilam, wyjechalam ,znalazlam prace, fakt ze szkole skonczylam, dopiero potem wyjechalam a to ze mowia ze masz wypierdalac z domu to w nerwach mowia, potem bardzo tego zaluja w konciku i moze nawet placza ze istnieje taka sytuacja, moze maja problemy finansowe, moze inny problem i wszystko sie na tobie odbija

Gość majkaaaaa prawdziwa
mam 17lat:(sama nie wiem jzu co amm robic:(dziekuje...zee czasem podnosicie mnie na duchu...:*:*:*tem myslalam o tym zeby skonczyc LO i wyjechac....