Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obolała

Ból podczas stosunku - kilka pytań, już wyjaśniam

Polecane posty

Gość Obolała

Otóz: odczuwam ból w dolnej części brzucha podczas stosunku z moim partnerem, jednak tylko w momencie gdy wchodzi głęboko, do końca, co często dzieje się w pozycji od tyłu. Ból odczuwam tak jakby penis uderzał w jakąś ścianę, jakby moje jajniki miały za chwilę eksplodować bo to takie uczucie jakby ktoś je nadmuchiwał. Poza tym do mojej pochwy dostaję się duzo powietrza podczas stosunku, a ono ulatnia się z, hmm powiedzmy krępującym odgłosem, heh, ale chłopakowi to nie przeszkadza, juz oboje nauczylismy sie z tego smiac. Ktoś kiedys powiedział mi, że to dlatego, iż mam płytką pochwę, po prostu nie przyjmuje ona penisa dłuższego niż sama jej głębokość. Czy to faktycznie prawda? Czego jeszcze objawem moze byc bol podczas stosunku? Z gory dziękuję

Gość zmiencie pozycje
zmiencie pozycje, czasem z plytkoscia to nie ma nic wspolnego, w tej pozycji szyjka macicy bardzo "schodzi" w dol pochwy, co przy kontakcie z penisem moze powodowac dotkliwy bol w dosc szerokim promieniu 9szyjka, macica, jajniki). mozesz poprosic partnera by nie wchodzil az tak gleboko w tej pozycji.

Gość pierdząca pipa
pruuuuf pruuuuf

Gość obolała
dzieki za radę, zazwyczaj mówię mu żeby nie wchodził tak głęboko, bo można umrzeć z bólu... zastanawiam się jednak czy się nie przebadać bo to przecież nie zdarza się każdemu, może to jakiś mój abnormalizm? kiedys cierpiałam na zespół policystycznych jajników, wyleczyłam i własnie mam kilkumiesięczna przerwe w braniu tabletek Yasmin. Jestem dosc podatna na choroby, cierpie czesto na zapalenie pecherza moczowego i kiedys na wakacjach złapałam grzybice pochwy :( Słyszałam ze wiele chorób może powodować bol podczas stosunku, ale nie wiem jakich.