Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Marha

Tabletki Face Okey

Polecane posty

Go艣膰 Marha

Czy to dzia艂a?? Kto艣 ju偶 stosowa艂??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cze艣膰, mam 27lat z tr膮dzikem nie mia艂am jaki艣 masakrycznych problem贸w ale od jakiego艣 roku na szyji robi艂y mi si臋 czerwone zgrubienia takie jak pryszcze ale bez stan贸w zapalnych...nie mog艂am si臋 tego pozby膰, chodzi艂am do dermatologa/diagnoza obija艂a si臋 o uczuleniu na s艂o艅ce, solarium, od jaki艣 potrawy...og贸lnie wszystko i nic..lekarz przepisywa艂 mi witaminy, jakie艣 toniki robione na zam贸wienie w aptece i niby mi si臋 to zalecza艂o ale po jakim艣 czasie zn贸w wyskakiwa艂y te krosty, od czasu do czasu r贸wnie偶 na buzi-ale to by艂o raczej spowodowane okresem...us艂ysza艂am o face okey i postanowi艂am kupi膰...po 2-3tygodniach na mojej szji pojawi艂o si臋 mnustwo okropnych czerwonych pryszczy na pot臋g臋 krosta na kro艣cie-nigdy tyle nie mia艂am!!! w dodatku na buzi tam gdzie nigdy nie by艂o problem贸w te偶 si臋 pojawi艂y zmiany sk贸rne-DRAMAT posz艂am wi臋c do zaprzyja藕nionej Pani dr i po mimo okropnej sk贸ry nie kaza艂a mi odstawia膰 face okey, kaza艂a tylko kupi膰 szare myd艂o miekk膮 szczoteczk臋 i codziennie rano i wieczorem robi膰 tzw. braszing czyli w gor膮cej przegotowanej wodzie zamoczy膰 szczoteczk臋, nanie艣膰 na ni膮 szarego myd艂a i miejsce przy miejscu okr臋偶nymi ruchami szczorkowa膰 ca艂膮 buzi臋 i ca艂膮 szyj臋'co chwil臋 moczy膰 w gor膮cej wodzie i tak my膰, po tym osuszy膰 delikatnie r臋cznikiem i zastosowa膰 AFRONIS-tonik. Dzisiaj zosta艂o mi 8 tabletek do ko艅ca pierwszego opakowania i uwa偶am, 偶e ten 艣rodek dzia艂a na szyji nie pojawiaj膮 mi si臋 偶adne nowe przyszcze, wszystko si臋 goi, a by艂o naprawd臋 KOSZMARNIE. Osobi艣cie polecam bo widz臋 efekty, i nie zra偶ajcie si臋 t膮 inwazj膮 pryszczy tak ma by膰 bo sk贸ra pod wp艂ywem tego 艣rodka wyrzuca ca艂y "syf" na zewn膮trz. Moja cera poprawi艂a si臋, pory przy nosie mam pozamykane, mam g艂adka buzi臋 i dos艂ownie kilka strupk贸w, a szyja r贸wnie偶 si臋 zaleczy艂a. jutro kupie 2 opakowanie. Polecam!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach