Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boskaistotka

Klątwa

Polecane posty

Gość boskaistotka

Wczoraj przestąpiła moją mame cyganka i powiedziała ze ktoś u niej choruje ze mama ma z ta osoba problemy i ze wisi nad tą osobą klątwa pólwiecznej kobiety... Wiemy z mama ze to o mnie chodzi od początku roku wali sie wszystko na mnie. Miałam 2 razy stopę w gipsie ... ciągle na zwolnieniu jestem pochodze troche i znów stopa boli do tego lezałam w szpitalu nie wiedza co dokłądnie mi jest (mam silne niekontrolowane zawroty głowy)podejrzewali SM ... Czy ktoś może mi pomóc?

Gość frajdaweozspasdew
idz do znachora albo do egzorcysty ciekawe co ci powie,moze nawet pomoze

Gość boskaistotka
Jeżdziłam do Takiej kobiety z Orli(Szeptuchy) powiedziała bym jeszcze raz przyjechala ... jak narazie zadnej poprawy nie widać

wieszco, Cyganki to prawdę mówią jesli chodzi o - \" będziesz długo żyć, będziesz bogata, bogaty mąż, dzieci , szczęśliwe życie...\" taaa, wtedy możesz w to wierzyć. Z innymi wróżbami lepiej odpuścić. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do stanu zdrowia - idź na dokładne badania i męcz lekarzy.

ja bym tej cygance nie wierzyła, w każdej rodzinie znajdzie się pare osób, które chorują a co to problemów za sobą to każdy je miał, zawsze można taka gatkę dopasować do czegoś tam, znasz osobe co nie miała żadnych problemów? a co twoich dolegliwości to radzę wybrać się do innych lekarzy

Gość boskaistotka
Dzieki za rady oby to nie była ta klątwa a lekarze wysyłają mnie w spr zawrotów od neurologa do laryngologa