Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bliznaczka

Blizny! Help

Polecane posty

Go艣膰 Bliznaczka

Witam! Mam 16 lat. Na czole i plecach mam blizny o pryszczach, a na nogach (!) mam pe艂no kropek bia艂ych (chyba blizny) od drapania w dzieci艅stwie i nie tylko np. uk膮sze艅 po komarach itp. Czy zna kto艣 jakie艣 naturalne sposoby na pozbycie sie ich powoli jaki艣 jedzieniem na przyk艂ad??? Bo ma艣ciami trzeba smarowa膰 ka偶dy punkt osobno i to pare razy dziennie... Ehh... Wie kto艣 co艣?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolekk
nie wiem mo偶e kto艣 inny ci pomo偶e! i nie tylko ci r贸wniez mi. te偶 mam blizny po ranach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bliznaczka
Czy kto艣 tu pomaga? Czy wszyscy s膮 od zadawania pyta艅? ;/ My艣la艂am 偶e mog臋 liczy膰 na wasz膮 pomoc :( Mam opalone nogi a na nich biale kropki! Bleee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aledebilzautora
W naturalny spos贸b blizn si臋 pozby膰 nie mo偶na!!! Jedzeniem te偶 na pewno nie:) Kremy tak, ale one chyba i tak nie usuwaj膮 blizn do ko艅ca. Blizny s膮 na ca艂e 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja80
Blizny jest bardzo trudno usun膮膰 samemu. Najlepiej zasi臋gnij porady dermatologa lub chirurga plastyka. Mo偶esz spr贸bowa膰 z艂uszcza膰 sk贸r臋 jakim艣 peelingiem/ kawasami ale te mocniejsze s膮 dost臋pne tylko w gabinetach kosmetycznych. Mo偶esz te偶 skorzysta膰 z zabiegu mikrodermabrazji. Niestety s膮 to do艣膰 kosztowne zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bliznaczka
ale nie chodzi 偶eby co艣 je艣膰 ttylko smarowa膰 nogi np cebul膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wku...rzona z samego rana
ja tez mialam zeszly same dzisiaj nie pamietam nawet gdzie by艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanko do was moi mili
mo偶e piling z kawy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropeczka.ka
Ja mam podobny problem . Moje nogi s膮 za to w ciemne kropki kt贸re mi zosta艂y po malitkich strupkach i po doepilacji depilatorem, kiedy jescze po depilacjie nie sparowa艂am n贸g 偶adnym 艂膮godz膮cym kremem. Zawsze wtedy robi艂y mi sie takie kropki, w艂osy wrasta艂y, po i ch usuwaniu - ranki, zakarzenia, blizny...ale nie s膮 to takie typowe bia艂e blizny jak od g艂臋bokiego naci臋cia sk贸ry, tylko ciemne miejsca! czy to mozna czyms usun膮膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kropeczka.ka
pom贸偶cie! czy kto艣 ma cos takiego?

Udost臋pnij ten post