Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felerna

ALLEGRO-podejrzane wycofanie aukcji przez sprzedajacego

Polecane posty

Gość felerna

Obserwowalam kilka aukcji u osoby, ktora sprzedaje buty. Przewaznie ma opcje \'kup teraz\', ale obecnie robi wyprzedaze (zdaje sie ze ma koncowki serii, ostatnie pary itd). Do konca aukcji zostalo ok 1 godziny, a ta osoba usunela aukcje, ktore mialy aktualna cene nizsza niz 10 zl, zostawila tylko te powyzej 10. Jako powod podala \'zniszczenie towaru\'. Wiadome jest, ze nie zniszczylo jej sie nagle kilkanascie par butow. Czy mogla tak zrobic? denerwujace to jest!

Gość heheh no pewnie
pierwszy raz Ci sie zdarzylo?? :D Dobrze, ze przed zakonczeniem aukcji :P No i wycofala najpierw oferty :P Ile razy mi sie zdarzylo, ze kupilam i sie okazalo, ze "skradzione", "zgubione", "zniszczone" :P Raz to nawet juz pieniadze przelalam :( I byl problem z odzyskaniem :(

Gość felerna
To kurde chamstwo jest! juz mogla wystawic nie od zlotowki, skoro wiedziala, ze 2.25 jej nie satysfakcjonuje! Kurcze...i to osoba, ktorej buty w gazetach reklamuja!!

Gość aanulka
Dwa razy mnie cos takiego spotkało i sie strasznie wkurzyłam! Raz naprawdę mi zalezało ,bo rzecz miała być na prezent. Za duzo mnie to nerwów kosztuje. Dlatego nie kupuję już na aukcjach. Jeszcze jakieś drobiazgi to jak cie mogę, ale sprzęt foto i rtv to tylko w sklepach internetowych i to tych lepszych( euro, nikon, fuji, vobis, agito) Bojkotuję aukcje, dorzucę kilka złotych i mam spokój.

Gość felerna
Z tymi sklepami tez nie jest tak kolorowo. Kiedys kupilam u nikona aparat. Mialam dostac zwroc za cos tam, chyba z okazji rocznicy nikona (nie pamietam jak to bylo juz). I co dostalam? NIC!!!