Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i have hope

tabletki, tabletki ale co?

Polecane posty

Gość i have hope

witam, biore od miesiaca tabletki anty, zaczełam je brać w piaty dzien cyklu pod koniec opakowania chłopak wszedł we mnie ale nie skonczył. Przez przerwsze trzy tygodnie uzywalismy prezerwatywy tak jak było napisane na opakowaniu wg zalecen ze to niby na poczatku nalezy jeszcze dodatkowo je stosować, ale wtedy już nie bo to był 4 tydzien ich brania. W poniedziałek skonczylam opakowanie a po okresie ani śladu ;/ denerwuje się już powoli, czy mam czym? proszę o jakis odzew

Gość i have hope
up

Gość i have hope
toteż przeczytałam ją i piszę ze stosowalismy prezerwatywe przez początkowe trzy tygodnie, ale potem już nie.. ores ma wystapić w ciagu 7 dni a ja juz panikuje.. proszę o jakies słowo

Gość poczekaj jeszcze
to sa tabletki hormonalne w koncu . w ciazy nie jestes. ja po 5 latach brania tabsow zapomnialam wziazc teraz i wystarczylo 3 nie wziażć by znowu miec okres choc juz caly czas biore :/ zaczynaja mnie wqrwiac te tabletki jak nie wiem :/

Gość i have hope
no ja juz mam przerwe od tabletek dwa dni i nic, a myslałam ze dostane odrazu okres jak nie wezme jednej :( moja kolezanka sotsuje dodatkowo jeszcze globulki.. myślcie ze to dobry pomysł?

Gość i have hope
up up up

Gość omatkoboska
"i have hope toteż przeczytałam ją i piszę ze stosowalismy prezerwatywe przez początkowe trzy tygodnie, ale potem już nie.. ores ma wystapić w ciagu 7 dni a ja juz panikuje.. proszę o jakies słowo" Coś chyba słabo przeczytałaś, bo wystarczy zabezpieczać się przez 1 pierwszy tydzień a nie przez 3!

Gość omatkoboska
czytaj do skutku, to w końcu doczytasz, że krwawienie ma wystąpić w 7mio dniowej przerwie, czyli moe się rozpocząć nawet siódmego dnia.. nie wiem po cholerę te ulotki dają jak nikt nie czyta albo czyta bez zrozumienia.. łapy opadają...