Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej*

KREDYT W BANKU PKO !!!

Polecane posty

Gość hejhej*

jeszcze nigdy nie brałam kredytu, mój chłopak też nie, ale od niedawna sie nad tym zastanawia.Chodzi o małą kwotę a mianowicie 500 zł.Tylko oboje nie mamy pojęcia jak to wygląda, co jest potrzebne do wzięcia kredytu???Może ktoś z was brał kredyt w Pko albo w innym banku????

Gość hejhej*
oczywiscie mój chłopak pracuje na pełen etat.Jest tez studentem ale aktualnie jest na dziekance

Gość pracuje w pko
jeśli nie jesteś klientem banku potrzeba 2 dokumenty torżsamości,jesli masz ror tylko jeden-czyli dowód bez zaswiadczeń,wypłata na następny dzień

Gość ops ops
jezeli jedno z was legalnie pracuje to nie powinno byc problemu.. zasatnawiam sie tylko czy bank udziela kredytów na taka mala kwote:o

Gość
Jedno z Was musi pracować minimum 3mce - potrzebne zarobki o dochodach - dowod tozsamosci. Cała ( operacja) w banku trwa 15 minut.

Gość wybierz jakis normalny
bank, w PKO pracuja jakies totalne tępaki, protegowani dyrektorow itp :O zalatwianie spraw z tym bankiem to gdzie tak 3-4 krąg piekła :O

Gość hejhej*
dzięki za pomoc , czyli uwazacie ze bank nie da tak małej kwoty?W sumie wiecej nam nie potrzeba.A jak pozniej jest ze spłacaniem?

Gość kaszmo
Nie w banku, nie na małe kwoty. Przy małych kwotach to macie chwilkówki bez odsetek. Tylko musicie oddać kasę w terminie. Np. w Alfa-kredyt to będzie 1000 zł bez odsetek. I tak się opłaca. Kredyt to jednak mnóstwo czasu, nawet przy małych kwotach.