Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca mocnych wrazen

efekty dodatkowe w czasie przyjecia weselnego

Polecane posty

witam mam pytanie odnosnie czegos specjalnego, jakis dodatkowych efektow na weselu, slyszalam o jakis strzelajacych balonach, z ktorych wylatuje mniejsze, o pokazach fajerwerków, o puszczaniu takich baniek mydlanych przez dzieci zamiast rzucania ryzem itp. macie jeszcze jakies inne pomysly? zastanawiam sie, jak mozna jescze ubarwic te uroczystosc. Tylko prosze o wypowiedzi osob, ktore naprawde maja w tym wzgledzie cos do powiedzenia, na opinii tych, ktorzy twierdza, ze to wszystko wiocha i kicz.. nie bardzo mi zalezy.

Gość zamow sobie
pare osob z Alkaidy- z pewnoscia zapewnia ci moce wrazenia:)

Gość Viss
pomysłów jest moc: do mkościoła mogą was eskortować jeźdzźcy na koniach, ludzie na motorach itd., możecie wynająć nietypowy samochod np. zabytkowy, sam wasz strój może zaskoczyć przybyłych, dzieci sypiące kwiatki i niosące obrączki, rozmaite pokazy w trkacie wesela: tańca, spiewu, czy co tam wolicie. Niektorzy zapraszają grupy zajmujące się fire show czyli tańcem z ogniem; pokazy sztucznych ogni; fontanna czekoladowa; opisywany w ktorym topicu nietypowy taniec mlode pary; młodzi śpiewający piosenkę; płonące desery (niekotrych to ciągle zaskakuje). Pomysłów jest jeszcze pewnie wiele, ale sobie w tej chwili nieprzypominam. Dodam tylko, że osobiście nie lubię przekombinowanych wesel, ale to Twoja wesele:)

ale ja wlasnie nie chce "naszpikowac" naszego wesela takimi elemetnami. Chce cos jednego, ale takiego, ze pozostaje w pamieci na dlugo :) dzieki za propozycje! czekam na wiecej! pozdrawiam!

Gość gałganica
walka w kisielu byłaby efektowna najlepiej miedzy panną młoda a świadkową

Gość blackcat
koleżanka miała płatki róż rzucane przez panny po wyjściu z kościoła (zamiast ryżu czy monet). Na zdjeciach pieknie wyszło :D Możesz zamiast sztucznych ogni zatrudnic np. połykacza ognie ;) Odradzam gołębie - tandetne i prawie zawsze załatwiają sie na pare młodą i gości :P

Gość boney m

Gość boney m
ja mam karaoke :)