Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeska28

a jak jemu już przeszło..??

Polecane posty

Gość franczeska28

witajcie, potrzebuje rady Waszej,mądre kobiety,ja już chyba zgłupiałam i nie wiem co robić. Jestem z facetem,którego kocham tak bardzo ,że ciężko sobie wyobrazić ,wczoraj usłyszalam ze on mnie nie kocha,że nie umie . Zauważyłam,że ostatnio się oddalił.Chce być ze mną,planujemy teraz wspólne mieszkanie itp...ale jak usłyszalam,że moje uczucie go osacza.Odrazu mowie,że nie jestem z tych kobiet,ktora lata za facetem z wywieszonym językiem i robi wszystko bo kocha...poprostu kocham i nie ukrywam tego bo nie umiem udawać ale to co mi powiedział boli bardzo..co zrobic,pokazać mu ,że mogę być jędzą,że mi też może przejsc uczucie do niego,jak się zachować zeby widzial,że nei można tak bawić się uczuciami...nie potrafie go zostawić bo to nie ten etap,za dużo planów ale czy warto... Czekam na wasze komentarze

wydaje mi się, że prezentujesz typ kobiety- huby, która uwiesza się na facecie i cale swoje życie podporządkowuje mężczyźnie... pozwól mu czasem spotkać się z kumplami, a i Ty wyjdź sama np. z koleżankami. Może on czuje się przytłoczony i martwi się, że nie potrafi odwzajemnić tej wszechogarniającej miłości. To tyle z z mojej strony

\"co zrobic,pokazać mu ,że mogę być jędzą,że mi też może przejsc uczucie do niego\" jesli masz tyle sil, to zrob to, powodzenia

Gość franczeska28
dzięki za odpowiedź..wiesz tylko wlasnie chodzi o to,że ja się nie wieszam,że nie osaczam go tak sobą..wychodzimy często bez siebie,mamy swoje sprawy,znajomych,nawet on sam wyjeżdza czasami..chodzi o to,że jak to powiedzial,że nie umie mnie kochać i,że to go wlasnie osacza,męczy ze nie moze odwzajemniśc mojego uczucia...a ja totalnie nie wiem co mam robic

a jakbyś wyjechala gdzieś na chwilę bez niego, powiedzmy na wakacje czy do rodziców na parę dni...? sama byś wszystko przemyślała i zastanowiła się co dalej, a on może by zatęsknił... jestem facetem i też czułbym sie szczerze mówiąc przytłoczony, gdybym nie wiedział do końca co czuję do laski, a ona tak otwarcie wyznaje mi miłość... to nie znaczy że on chce się z Tobą rozstać, może po prostu nie jest peny swoich uczuć

Gość franczeska28
Zaq12 chyba masz rację,powinnam tak zrobić,chociąz w planach jest wspólny wyjazd...musze zebrac chyba sily,żeby troche go odsunąc od siebie tak jak on to robi...chociaż to wszystko jest trudne