Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikiumina

koorva! nie przyjeli mnie na studia

Polecane posty

Gość bikiumina

boshe jestem az taka debilka! nie przyjeli mnie nawet na zaoczne na uniwersytecie slaskim... nie wiem co mam zrobic ze swoim zyciem, juz jesetm rok w plecy, bo chodzilam do technikum a nie liceum, siedze i placze odechciewa mi sie zyc :(

Gość zawsze pozostają setki
prywatnych szkółek, ktore przyjmą cie z otwartymi ramionami.:classic_cool:

Gość prostakow nie przyjmuja
nic dziwnego,ze Cie nie przyjeli.Prostaczką jesteś,skoro tak klniesz :o

spokojnie! tylko spokój Cię uratuje dziewczyno złóż jeszcze gdzieś, tylko przemyśl dobrze, żebyś nie żałowała ja też się na dziennie nie dostałam, 3 lata temu ;O

Gość Do Warszawiaków/ Warszawianek
na zaoczne? przecież tam przyjmują każdego, kto złoży w terminie podanie...no i oczywiście zapłaci :) są jeszcze wolen miejsca- poszukaj w prywaciarzach; oni mają nabór nawet w pażdzierniku i głowa do góry :) bedzie o.k Na jakie studia aplikowałaś?

Gość morphinka
żal...

Gość liceoooooooooooom
haha a ja dostalam sie na panstwowy Uniwerek na to co chcialam :) EKONOMIA

Gość bikiumina
ale ja tak bardzo chcialam studiowac socjologie, a u mnie najblizsze prywatne sa baaardzo daleko - 2 godziny jazdy a nie moge sie wyprowadzic :( co ja mam teraz zrobic, bede musiala isc na glupie zarzadzanie bankowosc albo inne debilstwo, bo tylko to jest w kazdej zaocznej...:(

Gość bikiumina
No wlasnie dziwi mnie to - bylo niby 90 miejsc a przyjecli w sumie ponad 100 osob, ale mnie nie ma na liscie, papiery skladalam osobiscie, i pani w sekretariacie dokladnie sprawdzila i powiedziala ze mam wszsytko okej z dokumentami wiec nie rozumiem tego :( dlaczego przyjeli wiecej osob niz byl limit ale jednak nie wszystkich?

Gość bikiumina
tak na socjologiew reklamy

No to co piszesz, że na najblizsze studia prywatne będziesz mieć 2 godziny jazdy ;/ Chciałaś studiować w Katowicach, a tu uczelni prywatnych jest mnóstwo ;/

Gość bikiumina
No ale ja chce studiowac tą socjologie, a nie znalazlam uczelni ktora by prowadzila taki kierunek :(

Gość bikiumina
grancias ----> ale widzisz te nazwy? wszsytko to są szkoly bankowe, zarzadzania, marketingu albo jakies finanse a ja marze o socjologii.....:(

Gość na UŚ
na UŚ są wolne miejsca na socjologii, specjalność socjologia ogólna, może spróbuj tam, a za rok sie przeniesiesz??

Nie no albo ktos sie podszywa pod autorke, albo ... a nie chce nikogo obrazac ... ale chyba wiem dlaczego nie dostalas sie na studia ;/ pierwsza lepsza uczelnia ... GWSH ma socjologie ;/

Gość bikiumina
grancias ---> to nie był podszyw, nie zobaczylam tego na koncu :O dzieki wielkie, chyba pojde tam na tą socjologie ;] juz sie uspokoilam, mam nadzieje ze maja jeszcze wolne miejsca ;]

nie przejmuj się, wszystko się uloży tylko pamiętaj że nie warto iść na kierunek który Cię nie interesuje i po którym nie ma żadnych perspektyw, spokojnie sie zastanów co mozna robic po socjoligi...?

ja chciałam studiować pedagogike, ale wszyscy mi odradzali..z perspektywy czasu jstem im wdzięczna... teraz studiuje ekonomię...