Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolika

jestem między młotem a kowadłem co robić

Polecane posty

Gość kolika

znalazłam się w bardzo kłopotliwej sytuacji a mianowicie, przyjaciel męża zdradził (podobno 1 raz tak mówi) swoja żone (było to zaraz po slubie) powiedział o tym mojemu męzowi (niby miał go kryć jak coś się wyda - na razie nic się nie wydało) a ten powtórzył mi, straciłam cały szacunek do tego faceta, szkoda mi tej zony, najgorsze jest jak sie widujemy i jak widze jakim kochajacym jest mezem :( ...moze i jest nie wiem, ale nie potrafie przejsc nad tym do porzadku dziennego, najchetniej to bym mu przywaliła w gębę a jej powiedziąła, no ale jest jeszcze ta męska lojalność (miedzy moim meżem a tym facetem) no i maja dziecko (3 lata) Nie wiem czy to byla jednorazowa zdrada czy nie, wiem tylko, że sposobnosci ma duzo - pracuje za granica :/. rozmawiałam o tym z mezem, ale on mowi, ze lepiej nie psuc wszystkiego miedzy nimi, ze maja dziecko, kochaja sie i ze to dla tego kumpla to by taki jednorazowy zawrot głowy :/// j

Ty się lepiej nie wtracaj bo stanie na ty że Ty wyjdziesz na tą złą, dodatkowo mąż starci kolegę i będzie zły na Ciebie....

Gość kolika
no ale jak mam sie zachowac w stosunku do tego faceta jak sie wszyscy spotykamy czasami łapie sie na tym, ze jestem wobec niego niegrzeczna, docinam mu itp...jakos nie potrafie przejsc nad tym do normalnosci - gdybym byla w jej skorze to chcialabym wiedziec.

Masz się zachowywać normalnie. Przecież ciebie ani twojej rodziny to nie dotyczy. Nie wpierrdalaj się miedzy wódkę,a zakąskę.

Gość kolika
wiii tego własnie się boje :( i tak juz krzywo na mnie patrzy - nie wiem czy sie nie domysla, ze wiem.

Ty byś chciała wiedzieć, a skad wiesz ze ona tez by chciałą wiedzieć, moze ona wolałąby nie wiedzieć, moze to był jednorazowy wyskok kilka lat temu, wypominanie mu tego teraz nic nie da. A zachowywać się normalnie.

chcesz dobrze a wyjdzie jak zawsze nic z tym nie rób bo obróci się to przeciwko tobie

Gość jakakkakakakk
moze twoj maz zrobil to samo temu sie tak kryja :O

Gość kolika
ciekawe jak sie zachowywac normalnie wiem wiem mnie to nie dotyczy to klapki na oczy i jest ok....na ale jak jestem swiadkiem ich rozmowy i ona np. mowi do niego teksty w stylu - co tam za smsa piszesz ?jakas kolezanka? widze, ze jest dosc zaborcza i zazdrosna, moze cos wyczuwa...

Gość kolika
jakakkakakakk moze twoj maz zrobil to samo temu sie tak kryja bardzo smieszne niemozliwe bo wowczas nie znałam jeszcze swojego obecnego męza :) bezedury - ty to obrazanie masz we krwi - Zachowujesz się tak bo jesteś głupia i wszystko bierzesz do siebie

Gość kolika
Camp Nou Ale powiedz - CO CIEBIE TO OBCHODZI W OGÓLE???? bo mi jej szkoda, ze na takiego glupka trafiła ... a tak wogole to wkurza mnie sytuacja jak spotykamy sie wszyscy i wowczas musze robic dobra mine i sie usmiechac - choc wszystko sie we mnie gotuje. Uprzedziłam sie do niego i nic nie poradze, ze nie potrafie zachowywac sie wobec niego tak jak przed ta wiadomoscia - jakby nic sie nie stalo.

Gość kolika
To jest moja obiektywna ocena ciebie i twojego postepowania. chyba subiektywna !!! nie prosiłam Was byscie oceniali moje zachowanie

Tez wiem o takiej akcji. Przyjaciel mojego faceta powiedział mi o zdradzie swojej dziewczyny. Cóż zrobić... ja się nie wtrącam, bo pewnie uwierzyłaby jemu nie mi... Kiedyś sam się wkopie...

Autorka ma zbyt spokojne życie, zbyt mało problemów i potrzebuje żyć emocjami innych... dlatego angazuje sie w cudze problemy jak w swoje własne... powiedzenie "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" w tym przypadku wyjątkowo dobrze pasuje...

Gość i oto jasny przykład
skąd się biorą potem baby obgadujące innych i żyjące życiem innych.Jak juz teraz zaczynasz to będzie za kilka lat?

"nie prosiłam Was byscie oceniali moje zachowanie " nie prosilas a my to robimy zobacz jacy z nas mili faceci :P

Gość jakakkakakakk
chcialabys jej udowodnic jakiego to ma gnojka, spieprzyc jej zycie i sama byc szczesliwa, ze wypelnilas swoj obywatelski obowiazek :O

Gość kolika
ale w pustaki jestescie kto tu zyje cudzym zyciem złooo dzieki za sensowny argument

>. bo mi jej szkoda, ze na takiego glupka trafiła ... A kim ty jestes, ze śmiesz go oceniac i to co robi? Nie jesteś ani jego siostrą, ani matką. Trzymaj nos w swoich problemach i nie wchodź do łóźka z bucioram ludziom obcym :o Swoją drogą niezły kumpel z tego twojego męża, tylko pozazdrościć takiego :o

Gość slsllslslslslsls
Twój mąż to idiota że ci powiedział, zdecydowanie nadużył zaufania tego kumpla. A ty jesteś jakaś popaprana chyba, nie radzisz sobie z emocjami. Co cię to obchodzi????? Pilnuj swojego tyłka i uważaj, żeby to ciebie twój małżonek nie zdradził z lepszym modelem.

Wiesz, ja studiowałam na Politechnice, kumplowałam się tam prawie z samymi facetami i uwierz mi że mnie juz absolutnie nic nie zdziwi w ich chamskim zachowaniu. Przejdź nad tym do porządku dziennego i tyle, zapomnij o tym, nie myśl, po co Ci ten stres....

Gość slsllslslslslsls
Dokładnie - kim ty jesteś, że śmiesz go ocenia i jeszcze strzelać jakieś fochy. Bo panna doskonała na pewno nie.

Gość slsllslslslslsls
Skup się na tym, żebyś sama się nie znalazła w roli zdradzanej żony.