Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

OD JUTRA NIE PALE.....JAK SIE Z NIM ROZSTAC????

Polecane posty

komiczne (komicznie@o2.pl) ja tez od jutra nie pale!!!! to jest juz nas 2-ch:D justyna.......nie ma opcji z podpalaniem jednego:O:O:O albo woz albo przewóz:O

Ja też od jutra nie palę :) Jutro wypada piąty dzień na tabexie więc trzeba definitywnie odstawić papierosy :( Czuję nadchodzący dramat (i to przed weekendem), ale damy radę...

Gość kasikonik
o rany, ale sie własnie strułam fajką :O poszłam na poczte po paczke, wracając poszłam do sklepu zwierzęcego po myszke dla kocura ;) a tam pani czarownica mnie namówiła na fajkę i... :O skusiłam, się. Na dwie. po długiej przerwie. :( ledwo do domu doszłam... a tak lubiłam se zajarać .... organizm odrzuca 😭

\" zacznijcie od dzisiaj \" tzn ja nie pale od 34 lat :P:P ale chcialem, zeby autorowi było miło :D

Gość xecec
nie pale od poniedziałku 0d 14, dużo razy próbowałem i nie mogłem zawsaze kupowałem. tym razem jak bym miał większą motywacje po prostu zaczynam sam chcieć dziś jest czwartek jakoś daję radę po prostu trzeba przestać myśleć o tym i wspierać się gumami 4mg paliłem z 8 lat paczkę dziennie zadjae sobie sprawe że udaje się tylko 8% rzucić palenie siłą woli

Gość kasikonik
nie kupować, sępić, aż wszyscy będą mieli tego dość ;)

Gość Nou Estadi del Futbol Club Bar
Ja kiedys palilam i ktoregos dnia po prostu obudzilam sie i majac nawet jeszcze papierosy w paczce przestalam :) Najlepsze jest ostre ciecie. Przestajesz i koniec, bez zadnych Nicorette itp :/ Jak sie chce to sie moze, tylko trzeba byc zdeterminowanym. Powodzenia i trzymam kciuki bo to swinstwo

Ja palę pół swojego życia i rzucanie bez wspomagania raczej u mnie efektów nie przynosiło. Tabex jest ok, wielu znajomych na nim się udało. Ale fakt faktem, silna wola najważniejsza :) Byle mnie ktoś jutro od razu w pracy nie wk....

Wiem, że jest ciężko... Ja miałam ułatwione rzucanie palenia bo zachorowałam na zapalenie płuc (ale nie polecam). Niestety wróciłam to tego nałogu po 11 miesiącach :(

Gość bez jaj ale z majonezem
w koncu sue zebrałes, nie wierzyłam.....