Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxymitymina

wczesny wytrysk

Polecane posty

Gość proxymitymina

czesc.. mam pewien problem.. od 2 miesiecy uprawiam sex z moim chlopakiem ale niestety mamy pewien problem przez ktorego moj chlopak bardzo sie doluje... po kilku sekundach (15-30) moj chlopak sie spuszcza.. prosze napiszcie od czego to zalezy... czy on jest na cos chory?? nasz stosunek trwa dluzej jesli on wypije bardzo mocna kawe (z 3-4 łyzeczek) ale i tak jest strasznie wolny... boli go tez to ze nie moze mi zrobic dobrze .. probuje go pocieszac ale to nic nie daje... boje sie ze przez to nasz zwiazek sie rozpadnie..prosze pomozcie mi

Gość proxymitymina
prosze odpowiedzcie cos na ten temat bo ja juz nie wiem co mam robic :((

Słuchaj ja mam dosyc podobnie, tyle ze moj facet jak juz sie sposci to ciezko jest zeby znowu "stanął na nogi'. :/ Czasem potrafimy sie kochac 2 godziny a czasem 10 minut, to zalerzy od tego jak facet jest podjarany, czy czesto sie masturbuje.

Gość proxymitymina
10 minut to juz by bylo dla nas cos.. ale to jest kilka sekund..dzisiaj jeszcze dobrze nie wlozyl i juz musial go wyciagnac.. ostatnio sie go pytałam czy sie masturbuje.. odpowiedzial ze nie.. ale nie wiem czy to prawda..moze sie wstydzil przyznac.. nie wiem juz sama co mam myslec... martwie sie bo go to strasznie dobija... przyznam ze ma 24 lata..