Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 razy tak mi sie zdarzylo

A moze cos znaczy jak lustro spadnie a sie nie stłucze

Polecane posty

Gość 2 razy tak mi sie zdarzylo

Słuchajcie mozecie sie smiac ale juz drugi raz mi sie to przytrafiło i to w obecnosci faceta Kiedys gdy byłam z pierwszym chłopakiem lustro spadło ze sciany ale sie nie stukło to był fajny zwiazek ale bylismy nastolatkami i jeszcze nie dojrzelismy do czegos powazniejszego zreszta on wyjechal na studia teraz w obecnosci aktualnego chłopaka czesalam sie a na zewnetrznej gładkiej stronie szczotki było lusterko i ono odpadło ale sie nie stukło troche dziwne co ??

Gość Aipulg Setsej
oznacza to ze to lustro powinno sie stłuc a skoro sie tak nie stało to powinnas je rozbic sama bo inaczej ujrzysz w nim Szatana

Gość 2 razy mi sie tak zdarzyło
ale beznadziejna odpowiedz z tym szatanem :-O jak piszesz takie glupoty to pewno jestes jakas nawiedzona ja az tak bardzo w przesady nie wierze ale to dziwne ze 2 razy lustro spadło ale wcale sie nie stukło nawet nie pekło

Gość Aipulg Setsej
tylko ostrzegam:o nie wpatruj sie dlugo w to lustro...

Gość oneska
a gdy martwy ptak zapiszczy nad głową i na nią spadnie? - serio

to znaczy że masz szczęście i nie musisz sprzątać tego :D

Gość 2 razy mi sie tak zdarzyło
nudzi mi sie to pisze mi tylko chodzi o to czy wam sie to nie wydaje tez dziwne ze akurat w obecnosci tych moich facetow lustro spada i nawet nie peknie wiadomo ze jest przesad ze nieszczescie jak lustro sie stłucze ale moze tutaj jest jakis przesad ze jak sie nie stłucze to wlasnie szczescie :-D