Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno dosc

moj mezczyzna juz mnie nie podnieca

Polecane posty

Gość smutno dosc

jestesmy ze soba juz 5 lat i zawsze bylo w lozku idealnie i od ok 3 miesiecy moja ochota na niego spadla poniezej zera. i co teraz?? ja go naprawde kocham i chce z nim byc, ale doradzcie co robic??

Gość stojącospacerujący
wprowadź nieco perwersji, albo zachęć go do wplecienia jakiś kręcących elementów do waszego życia łóżkowego

Gość KazdyFacet
Ja wiem, Ja wiem, mozesz jego zdradzic i pozniej chwalic sie tu na forum, aha, co okay, to juz nic nowego :( nieszkodzi ale masz teraz powod to sproboj itak

musisz cos wymyslec bo inaczej bedzie mu czegos brakowalo jesli nie dasz mu tego czego bedzie chcial i pojdzie sobie a tego na pewno nie chcesz:( pomysl o jakis urozmaiceniu waszego zycia erotycznego

Gość smutno dosc
na pewno go nie zdradze, bo go kocham i chce z nim byc. w lozku zasze bylo super, robilismy zawsze to, na co mielismy ochote, ale ostatnio cos sie zepsulo ;(

ale dlaczego sie posulo? jakies przyczyny czy od tak po prostu przestal ciebie podniecac?

dziwie sie naprawde bo msm dokladnie taki sam staz a moj dziala na mnie tak jak na poczatku:)

Gość krzyżaczyca
mój mnie nigdy nie podniecał :/

Gość dsvs
zasugeruj mu by coś pozmieniał w swoim wyglądzie - żeby inaczej się ubierał, żeby np. zaczął nosić bródkę jeśli nie nosi, inaczej ostrzygł włosy Gdyby kobieta już nie podniecała faceta to inne kobiety by jej doradziły że ma się starać, zadbać o siebie, zmienić image, a jej radzicie ROZMAWIAĆ :O To jest akurat taka dziedzina w której rozmowy nic nie dadzą. Niech on po prostu jakoś zmieni wygląd, wtedy będzie to dla Ciebie jakby nowy facet. Ewentualnie wyjedź gdzieś sama na kilka tygodni.

Gość Motylek*
odegrajcie scenke ze ty bedziesz sprzataczka a on twoim panem , kup w sex shopie specjalny stroj slodkiej sprzataczka...moze to nagrajcie to bardziej was podniecie...:P:*:)zycze powodzenia iwszystkiego dobrego...

Kobiece i męskie libido w trakcie życia zmniejsza się lub zwiększa w cyklach, może po prostu jesteś w dołku takiego cyklu? Nie masz ochoty w ogóle na seks, czy tylko na swojego chłopaka?

Gość smutno dosc
jezeli chodzi o jego wyglad to zawsze mi sie mega podobal, a ostatnio zaczal mi przeszkadzac np jego brzuszek:/ on wie o tym, bo czasami nawet cos powie na ten temat, widze ze jest mu przykro ale nie potrafie tego zmienic:(:(

Gość aledebilzautora
Brzuszek można zrzucić i poprawić swój wygląd! Powiedz mu o tym, bo masz prawo od niego wymagać, żeby nad sobą popracował dla ciebie! On ci się nie podoba, mu przykro z tego powodu, w łóżku się stresuje i dlatego się zepsuło.

Gość smutno dosc
ale on jest bardzo zapatrzony w siebie i boje si,e , ze jak mu powiem ze ma zrzucic brzuszek to sie smiertelnie obrazi i powie , ze zawsze taki mial:/ juz sama nie wiem...

Gość Imagirl
To powiedz mu to delikatnie:) Albo zachwycaj się przy nim brzuchem cristiano ronaldo:)

Gość dsvs
" kup w sex shopie specjalny stroj slodkiej sprzataczka" Ludzie! To on ma ją podniecać, a nie ona jego! Dlaczego nauczone jestescie by słuzyć męskim potrzebom, by to ich podniecać? To nie ona ma się starać, tylko on! "ostatnio zaczal mi przeszkadzac np jego brzuszek" To powiedz mu to. Nie tylko faceci mają prawo wymagać czegoś od wyglądu kobiet.

Gość smutno dosc
masz racje. tylko wiesz, niepokoi mnie to, ze mi nigdy w nim nic nie przeszkadzalo. i o to glownie chodzi.