Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /alone/

Silne męskie ramię

Polecane posty

Gość /alone/

dzisiaj odczuwam szczególnie mocno brak faceta... ach, chcialoby sie tak do niego przytulic, poczuć jego zapach, poczuć się przy nim bezpiecznie, żyć ze świadomością, że mam swojego 'rycerza' :D a tu nic.... Czy ktoś z Was też tak czuje? warto chyba wspomniec, ze jeszcze nigdy nie byłam w żadnym związku heh.

Gość czysta wyborowa
Moj rycerz oglada wlasnie tv:))

Gość /alone/
no tak, 30 nie.. ale 20 tak :P

Gość /alone/
niektorzy tak, zgadzam sie niestety :/ ale licze na to że mam troche szczescia i kiedys spotkam takiego z 'odkutym':P

Gość motylem bylam
ehh mam tak samo od paru dni...:p i co my mamy zrobic????

Gość czysta wyborowa
Moj rycerzyk jest bardzo "odkuty". I ma taki cudny zapach:))))))

Gość /alone/
motylem bylam - chyba rzucić się na jakiegos i wykorzystac i zaspokoić swoje potrzeby hehe :P a tak na serio to... nie wiem :(

Gość /alone/
czysta wyborowa - tylko pozazdrościć!!! :)

Gość porzuc mysli o rycerzach...
...otworz sie na ludzi i na pewno poznasz jakiegos fajnego faceta

Gość czysta wyborowa
:))) Nie martwcie sie, wy waszych rycerzykow tez znajdziecie. ja mojego poznalam tez poznalam dosc pozno. ale lepiej dluzej szukac i potem miec prawdziwego skarba niz zadowalac sie ble kim.

Gość motylem bylam
w sumie na jakiegos cudnie pachnacego...:p moze jutro na jakies lowy pojde upije sie to sie wstydzic nie bede:PP

Gość naturka
alone--------bardzo dobrze cię rozumiem, z tym, że ja jeszcze 3 tyg temu miałam przy sobie wspaniałe silne ramie (i nie tylko ramie :( teraz jest mi cholernie sumtno i źle z tego powodu... Tęsknie za nim bardzo. Dopiero jak się coś straci dochodzi to nas jak to było dla nas ważne :(

Gość /alone/
nie wymagam zeby nowo poznany facet chodził w zbroi i bronił mnie swoim mieczem i tarcze hehe :D:D chociaz gdyby miał w sobie cos z rycerze... to czemu nie :D czysta wyborowa - a kiedo go poznałaś jesli można wiedzieć ?:) moge poczekac, gdybym tylko miała pewność, że go spotkam :P

Gość motylem bylam
ja ramienia nie mialam ale pisal calkiem mile rzeczy;p a ja udawalam ze mnie to nie chwyta no i przestal pisac....:/ a ja pierwsza nie chce ale jak sie kontakt calkiem urwie to lipa:/

Gość /alone/
naturka - a jesteś pewna, że straciłaś go bezpowrotnie? może da się coś jescze zrobic, naprawić :)

Gość czysta wyborowa
Ja mojego rycerzyka poznalam majac 22 prawie 23 lat. Nie byla to milosc od pierwszego wejrzenia, ale jak juz wybuchla to wielkim ogniem i trwa do dzis.

Gość /alone/
motylem bylam - a moze warto se przelamac i napisac pierwsza? jesli jest tego wart:)

Gość czysta wyborowa
Jesli moge cos poradzic to nie szukac na sile. Bo spowoduje to pewna presje, ktore moze skutecznie zniechecic druga polowke. Byc bardziej swobodna, nastawic sie na znajomosci a co bedzie to bedzie. Nie mozesz sie nastawiac by ktos ci sie juz deklarowal na pierwszej randce.

Gość /alone/
no to zazdroszcze jeszcze bardziej :D a jesli trwa juz dlugo to gratuluje :) fajnie sie slucha o szczesciu....moze kiedys mnie też spotka;p

Gość motylem bylam
juz raz napisalam na gg ale taka krotka gadka byla i poszlam z gg nie pozegnalam sie nawet ehh w sumie to jeszcze raz moge napisac :) ale i tak pewnie juz sobie odpuscil on ma powodzenie...:p :(

Gość /alone/
a wiesz, czasem jest tak, ze to wielkie marzenie o spelnionej, wielkiej miłości, i ti pragnienie bycia z kimś jest tak silne, że nie za bardzo da sie pozbyć tej presji, która rzeczywiście jest chyab wyczuwalna przez drugą strone(tym bardziej jesli przez 20 lat jest sie samym i ma sie poprostu pecha w tych sprawach :P) ale staram sie tego pozbyc, i podejśc tak jak radzisz, ostatnio nawet wychodzi ;D

Gość /alone/
motylku sprobuj, nic nie zaszkodzi :D a spotkanie na żywo jest zawsze lepsze niz rozmowa na gg :)

Gość motylem bylam
no wiem ale zawsze cos, ja duzo bym dala zeby sie z nim na zywo spotkac ale on daleko mieszka:(

Gość /alone/
jeśli zaproponujesz spotkanie, a jemu bedzie zalezalo to odleglosc nie bedzie problemem :D tak mysle... :)

Gość czysta wyborowa
czasem szczesciu trzeba dopomoc, tak nawiasem mowiac mojego rycerzyka poderwalam ja :)))

Gość motylem bylam
nie no napisac pierwsza moge ale spotkania nie bede proponowac bez przesady:p zreszta pewnie bym go musiala przenocowac...:p a w moim domu to srednio mozliwe:/