Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I want it

Hmmm...Zainteresował sie?

Polecane posty

W te wakacje byłam na wycieczce.Która organizowana była przez firmę w której pracuje mój tata.Na ta wycieczkę pracownicy mogli jechac z rodzinami .Na początku nie miałam ochoty na nią jechac ale,pomyślałam ze może byc fajnie.Jechali przecież sami starzy znajomi.W ostatni dzień wycieczki w naszym hotelu miała byc kolacja.A po kolacji przyjechała jakaś kapela.Ja nie miałam ochoty tańczyc wiec siedzialam sama przy stole i piłam piwo.A moi rodzice bawili sie na całego. Po pewnym czasie przysiadł sie do mnie kolega taty z pracy-Pan Piotr.Nie zwróciłam na niego na początku uwagi.Ale,później zauważyłam że mi się przygląda.Zdziwiło mnie to,bo przez cała wycieczkę nie zwracał na mnie uwagi.Zaczął coś zagadywac,poprosił mnie do tańca ale odmówilam bo źle sie czułam.I poszłam do pokoju.I myślałam o nim...A właściwie to o tym dlaczego taki fajny facet nie ma żony.Przystojny,zadbany,pachnący. Ale w końcu z niego niezły podrywacz z tego co zauważyłam na wycieczce...Następnego dnia miał byc wyjazd do domu.Przed odjazdem wszyscy chcieli jeszcze zrobic sobie zdjecie grupowe.Ja nie miałam na to ochoty.I stanełam sobie dalej.Ale przyszedl po mnie Pan Piotrek...I objął do zdjecia.Później cały czas kiedy przechodzil obok mnie cały czas się uśmiechał tak jakby sam do siebie...Trzy dni po tej wycieczce byłam u taty w pracy bo zapomniał telefonu z domu.I spotkałam Piotra.Ma mój widok o razu sie uśmiechnał,zapytal co słychac...Nie wiem własciwie o co mu chodzi.Zawsze przeciez wiedzial o moim istnieniu.I nigdy nie zwracał na mnie uwagi,nie zawsze nawet odpowiadal \"dzień dobry\".Czy jest mozliwe ze mu sie podobam?Co o tym sądzicie? Skąd takie nagłe zainteresowanie moją osobą? Mi z kolei zawsze podobali sie starsi meżczyzni.A mam 23 lata,a on 43.

Gość hate
Pewnie przeleciec Cie chce...

Gość też tak myslę...

Gość Bartosz z Radomia
normalka stary 43letni smierdziuch a chce mu się młodej soczystej cipki wyrucha Cię (pewnie kilka razy) a potem powie że "to jednak nie to" daj mu kosza , poszukaj młodszego fajniejszego narty.

Nie wiem co mam robic w takiej sytuacji...Jak się zachowywac kiedy on mnie zaczepia...Teraz zaczynam żałowac że pojechałam na ta wycieczkę;/

Gość hfgdfssshsh
ale ty glupia jestes. oczywiste ze stary oblesny bezwstydny typ cche cie wyruchac.

Gość hfgdfssshsh
jak to nie wiesz co masz robic? olewac go, proste. nie rob z siebie jakiejs idotki, ktora nie wie jak sie zachowac gdy przystawia sie do niej stary ruchacz.

b.justyna No podoba mi się i to bardzo;) Ale boję sie trochę takiego związku...

Gość lato lato wrocilo
tyle, że ja na twoim miejscu bym sie wstydzila romansowac z az o 20 lat starszym facetem i to jeszcze kolegą mojego ojca. do tego kims kto jak sama piszesz jest podrywaczem. no ale to twoje zycie, jak sobie poscielesz.... tylko potem nie placz na forum i nie zakladaj durnych topikow.

Gość ejbisi
Już widze jak sie tata ucieszy jak sie dowie :P

Spotkaj się ale nie idź z nim za szybko do wyra... choć prawda jest taka, że facet w jego wieku pewnie właśnie na to liczy a że ma potrzeby pewnie szybko Ci o nich powie... Te 20 lat ok... Ale znajomy ojca? NIE NIE NIE

Gość lato lato wrocilo
no wlasnie to dziwne, ze nie jest zonaty. widocznie nie umie byc w stalym zwiazku. jadwigo troche logiki. przemow lepiej dziewczynie do rozsadku a nie jeszcze popychasz ją w ramiona jakiegoś podstarzalego podrywacza. mloda i niedoswiadczona jest. taką najlaiwtej wykorzystac. poszukaj sobie lepiej mlodszego chlopa bo to jest bzdura, ze im starszy tym bardziej dojrzaly. nie zawsze tak jest. poza tym dla mnie facet po 40 ogladający sie za dwudziestką ma cos nie tak.... nie wiem, jakis ukryty pedofil? brrrrrr ja bym sie bala :)

Gość lato lato wrocilo
justyno* sorki :) pozdrawiam 🖐️

Gość Ojojojojojojojojoj
Też bym się takiego bała. Jakiś stary pedofil z niego może? :P

Stary jak sie o tym dowie to zajeebie najpierw Ciebie, a potem tego kolesia :D NA BANK!!! :classic_cool: A ty głupia gęś jesteś, przecież to normalne, ze jak koleś nie ma żony to mu sie dupczyć chce, a taka młudka to wręcz rarytas, więc co mu zależy?

Gość lato lato wrocilo
po raz pierwszy sie z toba zgadzam camp nou...

Że najpierw wybije zęby temu gościowi, a potem pójdzie wzorem Josefa Fritzla i na najbliższe 28 lat zamknie córke w piwnicy? Bardzo możliwe 🖐️

Sądze, że córka Josefa Fritzla też kiedyś by takiego scenariusza nie przewidziała. A tu widzisz, życie jest pełne niespodzianek :classic_cool:

Gość Najgorsze u facetów jest to
że mają popęd seksualny i ochote na seks. Gdyby nie to, byliby całkiem, całkiem, tak jak np. Jaruś ;)

>> Najgorsze u facetów jest to że mają popęd seksualny i ochote na seks Noo aaaa to takie wbrew naturze przecież.... Ach te chłopy :o