Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Ciekawyyyyyyyyyy

Dzieci male jak sa brzydkie to wyrastaj na ladne

Polecane posty

a male ladne wyrastaja na brzydkie jak to jest?

myślę, że nie ma reguły :) chociaż... ja jak się urodziłam to ponoć byłam tak brzydka, że mnie na ręce nikt nie chciał wziąć :P mama powiedziała, że musieli podmienić dziecko bo to niemożliwe, żeby ona takie paskudztwo urodziła :P tata stwierdził, że syn im się taki śliczny urodził a toto takie brzydkie i do tego dziewczynka..... tylko dziadek poznał się na rzeczy i powiedział, że jestem jego ukochaną wnusią i on wiózł mnie na rękach ze szpitala :P a wszystko dlatego że poród był ciężki i mój nosek się zmiażdżył :P w związku z czym byłam zapuchnięta czerwona, łypałam na jedno oko i miałam nos jak gołota :P no ale nie ma tego złego... bo nieskromnie muszę przyznać, że brzydka nie jestem :D:D

Gość a różnie bywa

Gość meaaa co za
wzruszajaca historia :O

wlasnie jak ja bylem bardzo maly to bardzo ladny ksztaltna buzia teraz to taki sredni cos w tym jest. znam tez przypadek takiego kolegi maly byl bardzo brzydki tak do podstawowki wyrosl pozniej na bardzo ladnego.....

Gość natalia990
ja byłam chyba brzydka, tzn jak miałam 3 latka to była prześliczna, ale 6-12 to masakra...miałąm taką pyzatą buzię i w ogóle a teraz jestem piękna i wszyscy się nie mogą nachwalic:P ale ładne dzieci wyrastają chyba też na ładnych ludzi chyba że nie przytyją i się nie rozlezą

Gość hahhahah buhahahah ahahahah
ale z was ćmoki!!!!!!!!!!! buhahhahaaaa ahahhahahhaha hahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wpisujecie jak macie
jak bylo

Gość danka a z ilu na ile schudlas
ładna byłam a teraz jestem brzydka w chuj :o

Gość tez mysle................
ze nie ma reguly, meaaa byla brzydka i juz tak jej zostalo do dzisiaj:)