Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossette

okropne swedzenie warg sromowych!!!

Polecane posty

Gość rossette

od jakiegos tygodnia z kawalkiem strasznie swedza mnie wargi sromowe, sa przy tym czerwone i spuchniete. najpierw myslalam, ze to uczulenie lub jakies odparzenie, posmarowalam sudocremem i niby przeszlo. po paru dniach znow wrocilo. grzybica odpada bo mam leki w domu - ze wzgledu na nawracajace grzybice w ciazy, lekarz wypisal mi wiecej abym miala pod reka gdyby znow sie zaczelo. smarowalam wiec mascia na grzybice i zadnych rezultatow... :( wizyte u gina mam dopiero w poniedzialek, a znow swedzi... nie mam pojecia co to moze byc:( jestem w 37tygodniu ciazy

Gość śmietanowa algida
to na 100% grzibica. Ja jak byłam w ciązy to mi żadne masci nie pomagały. Clotrimazol to mogłam sobie... :O Tylko czopki. Ale w ciazy lekarze niechętnie przepisują. Dają słabe maści, które na silniejszy atak grzybicy gówno pomagają.

Gość okocimek
takie coś moze być spowodowane przez obecność wirusa HPV

Gość rossette
tak sie sklada ze moj lekarz prowadzacy byl na urlopie. a to swedzenie zniknelo. od wczoraj znow sie pojawilo. niedawno mialam robiona cytologie i nie bylo zadnych nieprawidlowosci (cytologia wykrywa HPV). a myslalam ze to odparzenie, bo mialam wczesniej odparzenie w okolicy krocza - troche mi sie przytylo i w upaly tez sie inaczej teraz poce. brak odpowiedzialnosci - co sugerujesz? szpital? juz raz w 7mym mcu bylam w szpitalu z powodu zatrucia, to sie na mnie glupio patrzyli, ze z pierdolami przychodze...

Gość ostatnio też myślałam
że nabawiłam się grzybicy lub innego choróbska - a to swędziało, szczypało i w ogóle bo odrastały włoski po depilacji! :-) A co u ciebie - to nie wiem!