Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

kto jest uzalezniony od kawy?

Polecane posty

ja niemogę przeżyc dnia bez nescafe classic z mleczkiem. mniammm pychotka. probowalam rzucić już kilka razy ale zmarnym skutkiem

Gość sibi
ja też ją lubię:) i wszelkie inne postacie kawki.jak wstaje muszę wypić bo wtedy gdy nie wypiję i głowa mnie boli i jestem do tyłu cały dzień.kawa górą!!

Gość lkkarnitynma
uwiebiam.. przed chwila wypilam velvet z mlekiem :-)

Gość ja jestem uzalezniona od
kawy jak cholera. Jak nie wypije czarnej z samego rana to boli mnie glowa i jestem caly dzien nie do zycia.

Gość AGUSIIIA
JA TEZ JESTEM UZALEZNIONA OD KAWY,CZASEM WYPIJAM 10 KUBKÓW DZIENNIE,A JAK Z RANA SIĘ NIE NAPIJĘ TO JESTEM NIE DO ŻYCIA

Gość ja nawet zainwestowałam
w automat do kawy, bo nie cierpię rozpuszczalnej :P robię sobie rano malutkie espresso, a potem cały dzień piję parę kaw latte w duuuużej szklance :)

Ach - taka parzona po turecku kawa, najlepiej po porannym kochaniu, w niekompletnym stroju, fotel, otwarty balkon i błogie lenistwo. W pracy też i wieczorem, każda pora jest dobra. Ale testuję bez kawy też mogę funkcjonować.

A ja kawy niecierpie i w życiu wypiłam tylko chyba jedną. Sam zapach mnie drażni bleee ;)

ja jestem uzależniona od zielonej herbaty...mmm ;) ale lubię zapach kawy. nawet bardzo. i tylko zapach.

Gość wypadlo
też ciągle piję kawe.. mimo, że nie lubię. po prostu cisnienie mi bez niej spada, a dodatkowo kawa robi miejsce w brzuszku. normalnie nie znosze jej smaku.. kiedy tylko mam ochote, musze jednak sie napic;/

Gość polciax26
Ja ledwo oczy rano otworze i już myślę o kawie że za chwilę będę ją piła, nawet na diecie nie potrafiłam sobie jej odmówić.