Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUZY PROBLEM

sex

Polecane posty

Gość DUZY PROBLEM

Mam duzy problem kilka dni temu zaczelam wspolzyc z chlopakiem dodam ze bylam dziewica myslalam ze bedzie inaczej ... a tym czasem nie czulam prawie nic gdy piescil moja lechatcze i wkldal palce moze i troszke czulam ale kiedy wszedl we mnie kompletnie nic a nic rzadnego podmicenia czy czegos tam jesce .Czy cos jest ze mna nie tak? Blagam pomozcie bo nie chce robic czegos co mi nie sprawia przyjemnosci i nie chce udawac ze jest ok skoro noie jest .

Gość duza dzidzia
Nie martw się tym, przyjemność przychodzi z czasem.Im częściej będziesz się kochać będzie Ci coraz lepiej. Na razie, ponieważ jak myślę jesteś bardzo młoda, skup się na tym, żebyś nie zaszła w ciążę.Nie jest przyjemne odkrywanie seksu w sytuacji kiedy jest się już mamą i mając za sobą jakieś przykre doświadczenia. Mówię Ci to bo sama wieki temu zanim poznałam jaką przyjemnością może być seks - już zostałam mamą.

Gość DUZY PROBLEM
Mloda?czy ja wiem mam 21 lat :( A zrobiulam to tak pozno dlatego ze szukalam kogos wyjatkowego nie cialam z byle kim i byle jak :) dzieki za poceszenie mam nadzieje ze sparwdza sie Twoje slowa bo szcerzemowiac nie mam ochoty sie z nim kochac ,glupio mi jest ze udaje :(

Gość DUZY PROBLEM
to o 17.26 to poszyw

Gość like a virgin
ja jescze jestem dziewicą, ale z piesczotami mam tak samo, kiedy mnie pieści i wkłada palca kompletnie nic a nic nie czuje. Nie wiem od czego to zalezy, może oni to źle robią, albo my jakieś nieczułe?:)

Gość duza dzidzia
Seks jest przyjemny kiedy kobieta ufa mężczyźnie z którym to robi, kiedy zna swoje ciało i jego reakcje na dotyk, pocałunek, intymną pieszczotę. Każda z nas ma na ciele swoistą "mapę" i jak na lekcji geografii i Ty i Twój chłopak musicie się nauczyć jak na swoich clałach wytyczać drogę do przyjemności. To się nigdy nie dzieje od razu. Jeśli, któraś z Twoich koleżanek twierdzi, że przy pierwszym stosunku ze swoim zwykle mało doświadczonym partnerem miała niesamowity orgazm- zwyczajnie kłamie. Chłopcy mają orgazm praktycznie za każdym razem kiedy mają wytrysk - u nas nie każdy stosunek kończy się orgazmem.To zależy od wielu czynników - głównie od tego jak doświadczonym kochankiem jest nasz partner i jaki stosunek emocjonalny mamy do niego.

Gość DUZY PROBLEM
nie wiem ale mam nadzieje ze nie jestem zimna jak lod :( Mam jesce jeden problem facetowi nie powiedzialam ze jestem dziewica i mysli ze juz to robilam w czasie sexu poprosil mnie abym zrobila jemu loda ale kiedy ja nie wiem jak tzn piescilam go tu i owdzie ale loda nie robilam a nie chce zeby sie zorientowal ze jestem zielona w tych sprawach :)

Gość DUZY PROBLEM
wiem ze nie za kazdym razem ma sie orgazm a juz nie za 1 razem ale denerwuje mnie to ze nic z nic nie czulam a moglabym powiedziec ze czulam poirytowanie ta cala sytuacja ,kocham swojego faceta a jesli chodzi o doswiadczenie to raczej jest ,ma 28 lat wiec jakby nie bylo swoje juz przezyl :)

Jak mozna tak sciemniac?.... Czy to wstyd być dziewicą wg ciebie?....uwierz mi ze najlepiej zrobisz jak przyznasz sie do tego malego oszustwa....zamiast udawać... a facet napewno bedzie milo zaskoczony ze to jednak on byl tym pierwszym.

Gość DUZY PROBLEM
nie nie wstyd ale tak jakos wyszlo ze jemu tego niepwowiedzialam a przyznawac sie teraz nie chce do tego bo jest mi glupio

Gość MAłY PROBLEM

Gość DUZY PROBLEM
pomylilo mi sie internet mi padl :O Moze ktos jesce sie wypowiena ten temat?ktos napisal ze z biegeime czasu bedzie ok ale nie dam rady kochac sie i udawac ze sparwia mi to przyjemnosc chyba nie powiem chlopakowi ze nic nie czuje ,nie chce aby poczul sie urazony.

Gość pisze SIE
S E K S

Gość łojejej
oj nie ciaćkaj się z nim, jak mu nie powiesz to on sobie będzie myślal, że Ci dobrze i nie zmieni swojej techiki

Gość DUZY PROBLEM
ale po angielsku pisze sie sex :P Mysle ze nie o technike chodzi a cos ze mna jest nie tak no nie wiem... przykro mu sie zrobi ...

Gość DUZY PROBLEM
Dzis jak przyszedl do mnie zaczal mnie piescic ale powiedzialam zeby przestal to robic wytlumaczylam sie zmeczeniem jak stara baba po 30 latach malzenstwa ale co ja zrobie ze no nie moge poprostu nie moge sie zmusic ,jest mi z tym zle :(

Gość w polsce mieszkasz

Gość DUZY PROBLEM
a wlasnie ze nie w Polsce :P Kraj sie pisze z duzej litery :P

Gość DUZY PROBLEM
no coments :O

Gość łojejej
pisze się no comment :P

Gość Berberys
Jesli nie potrafisz szczerze porozmawiac ze swoim facetem o tak intymnych sprawach, przyznac sie, ze bylas do tej pory dziewica, powiedziec mu, jaki masz problem i razem go sprobowac rozwiazac, to znaczy, ze nie jestes jeszcze gotowa na sex z nim. Dlatego wam nie wychodzi. Gdybys byla przygotowana do inicjacji, nie mialabys takich problemow. Lepiej powiedz mu jak najwczesniej o tym, ze bylas dziewica. Jesli myslisz o nim powaznie, nie czekaj, bo czym pozniej sie dowie, tym bardziej straci do ciebie zaufanie. Poza tym jesli mu nie powiesz, ze cos jest nie tak, on bedzie myslal, ze jest super i nie bedzie czul potrzeby starania sie, wiec tobie nigdy nie bedzie lepiej. Bledne kolo sie zamyka. To tak jak z udawaniem orgazmow.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci