Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_2222

POMOCY

Polecane posty

Gość zmartwiona_2222

Wczoraj kupiłam mojej 2 miesięcznej córci herbatke pomarańczową Hipp,dałam jej dzisiaj 100 ml i wypiła wszystko.Później chciałam jej dać jeszcze raz i spojrzałam na opakowanie a tam pisze że dla dzieci o 5 miesiąca :(:(:( W sklepie kiedy ją kupowałam nie zauważyłam tego napisu.Przeczytalam z tyłu że jest dla niemowląd więc myślałam że moja córka będzie ją mogła pić.Czy coś jej się stanie po tym ? Prosze napiscie bo się martwię o nią :(:(:(

Gość kiedy kiedy..........
pewnie nic jej nie bedzie, najwyzej dostanie wysypki.. ale po co dawac jej taka herbatke, nie lepiej po prostu wode? dlaczego ludzie faszeruja sztuczydlami juz najmniejsze dzieci?

Gość nie panikuj na pewno nic jej n
ie będzie, bo co ma być od herbatki? ale oczywiscie nie podawaj małej więcej tej herbaty dopóki nie skończy tych 5 miesięcy

Gość zmartwiona_2222
wode piła przez 3 tygodnie i koniec.Próbowałam jej dawać ale wypluwała,krztusiła się.Nie daje już jej tej herbaty.Mam nadzieje że nic jej nie będzie.Ale na tych opakowaniach powinni wyraźniej pisać ,ja przeczytłam tylko z tyłu napisa : dla niemowląt i napisane było jak przygotować ,a dziś patrzę po drugiej stronie a tam pisze że po 5 miesiacu życia. A tak na marginesie co dawałyście swoim dzidziusią jak nie chciały pić samej wody ?

Gość nie panikuj na pewno nic jej n
ja rodzę dopiero w przyszłym tygodniu, ale jak będą upały, to nie będę dawać dziecku herbatek typ Hipp tylko ziołowe herbaty z Herbapolu, bo są bez cukru i innych gówien, ale mam nadzieję, że będzie mu woda smakować;)

Gość zmartwiona_2222
mojej córci woda smakowała przez jakiś czas ,a teraz już nie chce jej pić.Dałam jej raz wodę z rumiankiem ale później dostała kolki i strasznie płakała.No i teraz tylko raz dziennie daję jej wode z herbatą koperkową. Z CUKREM WODY NIE CHCE JEJ DAWAĆ BO SŁYSZŁAM ŻE po tym dziecko ma bóle brzuszka itp.

Spokojnie :) Masz prawo panikować bo jesteś świeżą mamusią.Póki co obserwuj swoje dziecko - jedynie co może być to wysypka ,ewentualnie ból brzuszka.I oczywiście już nie dawaj tej herbatki.Najlepiej podawać wodę ale skoro maluch się buntuje to lepsze są już herbatki ziołowe,one lepiej gaszą pragnienie niż te owocowe.I zwróć uwagę by były bez cukru.