Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej*

do mieszkających w bloku!!!!opalanie

Polecane posty

Gość hejhej*

czy opalacie sie na balkonach?zwłaszcza dziewczyny?bo ja niestety mam tylko taką mozliwosc i nie wiem czy wypada.Oczywiscie nie rozbieram sie do naga:)tylko opalam sie w stroju.

Gość to są na pewno
a dlaczego nie? Opalam się. A na innych balkonach widzę facetów w samych gaciach bieliźnianych jak stoja i papierosa sobie palą i wcale się nie przejmują że ich w tych gaciach widzę

Gość hejhej*
to nie wiem dlaczego ja mam takie opory w sumie mój balkon:)dzięki za odpowiedzi, teraz będę lepiej sie czuła heh

Gość dlaczego masz tylko taka
mozliwosc? Jestes niepelnosprawna i nie wychodzisz z domu?

Gość niski to dla mnie poniżej 184
no ja tez jak nie mam wyjsc z kim,a sama nie chce isc sie opalac gdzies:o to wychodzę na balkon tak na 1,5 h do godziny 12. Problem w tym, że mieszkam na 2 piętrze, a pod moim balkonem są ławki na których od 5 rano przesiadują sąsiedzi:o oczywiście nie mam belonowego murka czy cos tylko szczebelki na balkonie wiec widac mnie jak sobie leżę na ręczniczku:P:o a wy jak macie?

Gość lato lato wrocilo
ja tez na balkonie.

Gość łojejej
a ja mieszkam w domu, jestem ogrodzona dużym żywopłotem a i tak sie nie opalam :) bo nie lubie :P

Gość niski to dla mnie poniżej 184
*betonowego

ja tez sie nie opalam. Ale na sloncu lubie polezec - w ubraniu ;) CO zlego w byciu samym. Bardzo czesto biore koc, wskakuje na rower i jade do parku. Rozkladam sie i kimam na sloncu :D

pomimo, ze mam ogrod kolo domu :P Ale wole na obcym terenie ;) Nikt mi wtedy nie przeszkadza ;)

to jeszcze zalezy, na którym piętrze się mieszka i na którą strone balkon wychodzi...ja niestety nie korzystam, mieszkam na drugim pietrze i jest to drugi pion od wejścia do bloku, więc raczej sie nie położę...mogłabym w prawdzie obudować balkon, ale jakoś nie mogę się zebrać...poza tym ja mogę opalac się tylko przy wodzie, w której można się zmoczyc co ok pół godz...włażenie pod prysznic to nie to samo :D

Gość hejhej*
no ja mam troche betonu i tez takie metalowe pręty, a ja mieszkam na 3 pietrze i juz od 14 aż do wieczora cały czas świeci słońce.A jesli nie chce mi sie gdzies wychodzic albo nie mam z kim to dlaczego mam sie nie opalac na balkonie???Daleko nie mam.Jak mi sie znudzi to wchodz do pokoju i juz.Nie musze tracic całego dnia na opalanie.

Gość ja sie opalam tylko na plazy
w saint tropez

Gość hejhej*
ja nie mam balkonu od ulicy tylko tam gdzie jest trawnik piaskownica, garaze i takie tam to jednak duzo lepiej nikt mi nie przeszkadza nikt nie jezdzi.

Gość ja sie w ogóle nie opalam bo
nie lubię więc problem z głowy:PAle możesz opalać się na balkonie,czemu nie;)Twój balkon-Twoja sprawa;)

Vis a vis mnie mieszka kobitka (pięćdziesiatka z dobrym hakiem) która jest szefową ważnej instytucji. Na naszym osiedlu wszyscy dobrze ją znaja. Od późnej wiosny, do wczesnej jesieni ciągle urzeduje na swoich balkonach. W zasadzie życie domowe na tych tarasach spędza. No, chyba że zimno i deszcz. A tak, to posiłki, kawki, papieroski, grzebanie w jakichś dokumentach, no i zwyczajne opalnie na którymś z balkonów odstawia. Na sobie tylko bikini, najwyżej wieczorem jakiś szal narzuci. Ludzkie, ciekawskie spojrzenia nie peszą jej. Ty napewno jesteś młodą osobą, więc czym się przejmujesz...?

Gość hejhej*
no mam 22 lata, to mieszkanie tylko wynajmuje jeszcze z 2 osobami i z moim chłopakiem.Tak sie złożyło ze zostałam z nim na wakacje własnie w tym mieszkaniu.A mieszkam tu juz 2 rok.

No to przyjemnego opalania... :) Tylko o dobrym kremie nie zapomnij...

Gość Olek z TM
Ludzie się bez majtek na balkonie opalają bez majtek. Widziałem kiedyś parę razy. Obudowane balkony w mojej okolicy też są. Ja się kiedyś opalałem beż niczego na balkonie nad morzem w Międzywodziu, w "Perle". Ale to dawno było. A tak to wolę sobie chodzić na spacery (tam gdzie mieszkam na stałe), niż siedzieć na balkonie.