Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola76....

Synek mojej kolezanki chyba mnie zaczarowal....

Polecane posty

Gość pola76....

Dziewczyny, mam pytanie.... Mianowicie wlasnie wrocilam od kolezanki, ktora niedawno miala dziecko i mam bardzo dziwne uczucie, ze tez bym takiego chciala :) czy to instynkt macierzynski sie odzywa? Dodam, ze do tej pory nie chcialam miec dzieci......

Gość oj tak tak tak
tak, chyba właśnie się w Tobie odezwał instynkt :) To miłe uczucie, prawda?

Gość pola76....
Tak, bardzo mile.... Nie wiem, do tej pory myslalam, ze chyba nie bede miala dzieci, a teraz.......................

Też tak miałam dopóki sama nie zaszłam w ciąże :) Teraz już wiem jak ten miodzik smakuje i już nie rozczulają mnie takie maleństwa :)

Gość pola76....
Prinipolo - jak to? Odradzasz? ;)

pola76-----Nieeeeeeeeee :) Kurcze rzeczywiście źle ciut napisałam i ktoś może tak odebrać.Ja zawsze chciałam mieć dziecko,kiedy chodziłam po koleżankach to nie mogłam doczekać się swojego.Ale kiedy urodziłam to zobaczyłam że nie zawsze jest tak kolorowo jak w czasopismach i serialach .Macierzyństwo to piękna sprawa ale i bardzo ciężko praca :) Teraz jestem może za wygodna bo moje dziecko ma prawie 3 lata -rozstaliśmy się z nocnym wstawaniem,pieluchami,smoczkiem,kolkami itd itp że teraz jak widzę u koleżanki,w rodzinie takie male4ństwo to przytulę,ukocham ale już coś mi tak serce nie miękkie :)

Gość pola76....
OK, juz myslalam, ze mnie straszysz ;) :D

Gość a oto streszczenia
ja mam tak samo jak Princpolo, z tym że moja mała ma dopiero cztery miechy, więc gdy widzę Mamy z jeszcze mniejszym dzidziusiami na spacerze, to już nie piszczę "ale słodziak" :D tylko sobie myślę: pewnieś, kobito, jeszcze mniej wyspana niż ja ;) no ale dzieciaki i tak są słodkie ;) Jak już się toto pojawi, to nie da się bez niego/niej żyć.

Gość pola76....
No tak, on jest bardzo slodki. Nie wiem, coraz bardziej zaczynam myslec, zeby jednak miec dziecko. Musze chyba pogadac z mezem ;)