Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black joe

jakie byscie woleli?

Polecane posty

Gość black joe

piersi: 1. malutkie ale jędrne 2. duże ale troszke obwisłe ja mam dopiero 22 lata, duże piersi ale troche obwisły:O

Gość to masz chujowe cycki
🖐️

Gość rosyjska oczywiscie
wole takie jakie mam czyli duze i jedrne

Ogólnie gustuje w małych piersiach, ale rozkoszne duże tak dla spokojnego sumienia też by się popieściło :-) pozdrawiam :-)

Gość black joe
bardzo by Wam przeszkadzały te 2?

Gość black joe
nikt sie wiecej nie wypowie?

Gość małe jedrne sa fajne
:D

Gość gozdzik rozowyy
tak sie drzecie ze obwisle sa be, ze duze sa be, a moja kolezanka ma DD - czyli naprawde duze. grawitacja wiadomo - zrobila swoje i bez stanika raczej opadaja. faceci slinia sie jak zwierzeta na jej widok. co sie biedna nasluchala... ile propozycji dostala i na kazdej, doslownie kazdej imprezie miala adoratorow. wiele razy sama slyszalam jak faceci o niej gadali, wiec nie pieprzcie bzdur ze duze i nie do konca jedrne sie nie podobaja!!!!

Gość goździk nie udawaj
takiej tępej chyba ze naprawde nie udajesz :D

Gość gozdzik rozowyy
po prostu nie rozumie tego, ze niby wszyscy wrzeszca ze duze cyce wisza i sa ble, jednak zadna moja kolezanka z malymi piersiami, nie wywoluje w facetach takich emocji jak ta z tym DD. jezeli duze cycki sa wstretne, to dlaczego co drugi chce ja przeleciec?

Gość Berberys
Duze cycki sa ladne dopoki podtrzymuje je dobrze dopasowany stanik. Wtedy nie dziwne, ze faceci dostaja slinotoku na sam widok. Ale jak kobitka sie rozbierze coz... grawitacja robi swoje i cycuszki juz nie sa tak apetyczne. Ale ja nie jestem facetem, wiec moze sie myle ;)

zdecydowanie większe ale troche obwisłe To normalne że kobiece piersi nie sa usztywnione misniami a to sa gruczoły mleczne więc są ciastowate, i to mnie podnieca bo taka jest budowa kobiety.Piersi kobiety są bardzo erogenne o czym większość facetów zapomina podczas zabawy w seks.