Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywieniowa

dietetyka

Polecane posty

Gość zywieniowa

dostałam się na dietetykę na AM w Warszawie, ale wszyscy odradzaja mi ten kierunek, ze takie badziewie, co to w ogole ma byc, gdzie ja po tym prace znajde? sama nie wiem juz co myslec, a wasze zdanie jest jakie? dostalam sie tez do NKJO i pielegniarstwo i nie wiem wlasnie co wybrac?...

Gość jaa...
dietetyka to jest bardzo fajny kieruynek i potem kupe kasy bedziesz zarabiac,powinnans isc na to bez kitu.Bedziesz diety doradzac itp.Mozesz pracowac w szpitalach,przedszkolach.POmagac ludziom otylym.Dobry zawod

Gość zywieniowa
i cale zycie ukladac tylko diety? a kto znowu potrzebuje dietetykow?!

Gość jaa...
no to jak Ci sie nie podoba kierunek to furtke masz otwarta mozesz isc na cos co Cie interesuje.Teraz jest era fast foodow ludzie tja i potrzebuja dobrych specjalistow ktorzy im pomoga wrocic do normalnej wagi.Albo przeciez jest duzo ludzi chorych-cukrzyca,z alergiami na dany skladnik pozywienia,wtedy dostosowujesz diete do potrzeb

Gość dorissse
ja mam wlasnie dwie kumpele ktore skonczyly ten kierunek i nie znalazly pracy w swoim zawodzie. jedna pracuje na poczcie druga w kasie w supermarkecie...

Gość jaa...
tak szczerze mowiac to teraz trudno jest ustrzelic dobry kierunek po ktorym bedzie sie miec bankowo prace

Gość dorissse
ale ja bym na Twoim miejscu szla do NKJO, znasz dobrze jezyk do tego masz uprawnienia nauczyciela, a po dietetyce? perspektywy znalezienia pracy marne...

Gość kordek stec
dietetyka!!!