Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Problem mam

Który telefon wybrac? SE K800i,SE K550i czy Nokię 3500?

Polecane posty

Chcę zmienic telefon.... W grę wchodzą te,które są w temacie.Cena do 400zł. Oczywiście,przejrzałam porównania,ale waham się...Czy wystarczy K550i,czy dołożyc do 800i? Czy Nokia....?

Gość ona25___
ja mam SE K800i, niby świetny, a kobyła wielka, dla jakiegoś biznesmena heh wziełam bo ma dobry aparat i to tyle zalet ja go wymieniam

Ja nie miałam żadnego z tych więc się nie wypowiadam :P Niby nokia najlepsza ale miałam kilka sony ericssonów i nie było z nimi żadnych problemów w porównianiu np. z siemensami :/

Simensów nie biorę po uwagę...Tez nie miałam,ale jakos nie mam przekonania. Zawsze miałam nokię,teraz mam SE w300i-chcę go sprzedac,dołożyc różnicę i kupic inny.

Gość uuuuuuppppppiiiiiiiii

k800 jest duży i ciężki i mało poręczny i ma chujowy wyświetlacz mimo swej wyższej od k550 rozdzielczości. o odczytaniu z niego godziny w pełnym słońcu można zapomnieć. dobrze wypada tylko na papierze. k550 ma gorszy aparat niż nawet stary k750 (ale daje radę) ale ma dobry wyświetlacz, nie ma dżoja i jest mały i poręczny. no i najładniejszy z trójki:P 3500 najsłabsza.

No,ale jaką nokię? Ta 3500-piszą,że szajs.... Nie znam się na telefonach,super piszą w informacjach...Miałam już parę telefonów-zawsze mi wcisnęli coś nie tego :O

Gość ja mam k550i i polecam P

A GDIE BEDZIESZ KUPOWAŁA? JAK NA ALLEGRO TO POLECAM NOKIE 7373 SAMA MAM I JEST IDEALNA :) i świetne zdjęcia robi na kompie fajnie wygladają

Skoro tak zachwalasz,a ja nie mam sprecyzowanej wizji ;) posprawdzam ceny. Widziałam tez czarną...wolałabym mniej kolorową. Obudowa jest metalowa,czy plasy jak np 5300?

Gość wsdwedfewdw
k800i jest zdecydowanie za duzy jak dla dziewczyny mimo ze z calego zestawu jest najlepszy. k550i jest zgrabny i nowoczesny , ale najlepiej jakbys sobie zakupila nokie

Gość wsdwedfewdw
nokie 6300 !!!!!!!!

Gość ttttttttttttttttttttttttttttut

Gość kup sobie Nokie E51
i koniec tematu :classic_cool:

Gość oj nie kup SE
Ja wybrała bym k 800i telefon jest bajerancki ale spełnia tez bardzo dobrze podstawowe funkcje Nie wiesza sie ma duzy wyswietlacz dobry odtwarzacz mp3,robi dobre zdjecia posiada latarke jest ogolnie bardzo fajny mam go juz jakis czas jostic działa jak nalezy pozdrawiam oo taki telefon mozna tanio go wylcytowac na aukcji. http://www.allegro.pl/item526530412_sonyeric sson_k800i_bez_simlocka_plmenu_idealnystan.html