Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhcn

prośba do mam mniej lubrocznych corek-brunetek

Polecane posty

Gość fhcn

wiem,że moja prośba wyda Wam się glupia , ale mnie może to uspokoić albo zmartwić...na pewno obserwujecie swoje dziecko dlatego mam pytanie , czy wasze córki maja na wzgórku łonowym jasne małe włoski? bo moja córeczka ma włoski , śa one jasne ale marwti mnie to bo czytalam o szybszym dojrzewaniu , wiem że bedzie miała problemy z owłosienim bo jest brunetką dlatego pytam sie mam ktore dzieci maja ciemne włosy , nie wyśmiewajcie mojego tematu popsrostu chcę tylko wiedzięc czy niepotrzebnie panikuje.

Gość fhcn
nikt mi nie pomoze?

Gość fhcn
up aga a jest brunetka?

Gość barbaleela
Ja mam chłopczyka. 2-letniego. Ja jestem ciemnookoą szatynką. Mąż jest bardzo, bardzo ciemnym brunetem. Bardzo śniadym. Włosy czarne jak smoła i oczy też. (Jego mama jest Bułgarką). Jak się syne urodził to byłam delikatnie mówiąc... przerażona. Wyglądał jakby się z małpki nie wykształcił. Cały był porośnięty czarnymi włosami. Na pleckach to można mu było warkocze pleść. Całe czółko, brwi i rzęsy jak u dorosłego. Na głowie jakby ktoś czarną czapkę załozył. Policzki miał takie przyprószone meszkiem jakby miał zarost!!! Szok, po prostu. Po 2 miesiącach nie było już po tym śladu. ;) Teraz ma ciemny meszek w okoliach kości ogonowej. I ciemny meszek na nóżkach. Ale trudno to nazwać włosami. Bo to raczek taki puszek. Mały ma ciemną karnację po ojcu. Zresztą w ogóle skóra zdrata z ojca. I bardzo szybko się opala, tak że w okresie letnim tem meszek jest bialutki tak rozjaśniony przez słońce.

oboje z meżem mamy włosy ciemny blond. Moja córeczka na wzgórku łonowym też ma taki delikatny jasny meszek. Myślę ze to normalne.