Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość openera

telefon na abonament, na kartę? i w jakiej sieci?

Polecane posty

Gość openera

witam, mam pytanie do tych, co się na tym znaja i umieją jakoś porównać tę całą masę promocji i ofert dostępnych na rynku. mam od kilku lat telefon na abonament w erze, ale nie czuję sie przywiązana do tej sieci. co możecie polecić? dzwonię dość często do różnych sieci, na stacjonarne i do orange. ludzie, pomóżcie, muszę się do soboty zdecydować, czy przedłużam na 2 lata umowę czy idę do kogoś innego. z góry dziękuję za pomoc

Gość 123425
polecam na kartę, w orange lub heyah.

lub na abonament w orange, ja mam za 50zl w tym darmowe minuty do wszystkich sieci, przez pol roku za free z jednym numerem, darmowe weekendy w orange i stacjonarnymi plus w tygodniu od 16 chyba z 80 min tez do orange i na stacjonarne :)

najlepiej by chyba było żebyś sie przeszła po rożnych salonach i sie zorientowała sama co będzie dla ciebie najkorzystniejsza. ja początkowo tez byłam w erze ale również nie byłam zadowolona i przeniosłam sie do Orange bo w tej sieci mam najwięcej znajomych.ale moja siostra ma w erze i jest zadowolona ma 120min do wszystkich sieci również na stacjonarne.. im masz wyższy abonament tym więcej minut. ja uważam że jeśli masz znajomych w rożnych sieciach to najkorzystniejsza będzie jednak dla ciebie era, tylko odpowiednio musisz sie dogadać jakie masz potrzeby z operatorem.

a i jeszcze skoro jesteś tak długo w tej sieci to pewnie dostaniesz korzystniejszą ofertę warto się dowiedzieć zanim zrezygnujesz.

Gość openera
w tej chwili płace 60 zł i mam 120 minut. minuta rozmowy 0.72 zł po wykorzystaniu minut w abonamencie. i wychodzi z tego, że płacę co miesiąc ok 150-200 zł!!! proponują mi za 170 zł 500 minut do wszystkich sieci. 0,49 zł za minutę potem. nie chcę się wiązać na 2 lata na 170 zł miesięcznie, bo z kasą raz lepiej raz gorzej, wiadomo....

no moja siostra placi 45zl i ma 120min no nie wiem ja bym również sie nie wiązała na taką kwote;/ bo rzeczywiście z kasą nic nie wiadomo.

Gość ja mam sobie
mixa w orange i polecam bardzo !

Gość openera
dziękuję Wam za opinie :)

Gość openera
a jednak podniosę jeszcze :)

Gość gość
hej, zmieniło się coś w tym temacie?

Gość gość
ja mam 50 zł /na 3 m-ce na kartę w plus i tak nie korzystam, bo gadam przez messenger

Gość gość
Ja mam w play 2 telefony na abonament place 400 full wszystko nieograniczone z tym że brałem ifony