Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilek123

czy przez sspodnie można zapłodnić

Polecane posty

Gość gilek123

leżałem z moją dziewczyną ona była w majtkach pieściła mnie swą poch... ja byłem w spodenkach i sie spóściłem troche mi zawilżały spodenki spermą a ona wtedy pocierała ale nadal była w majtkach niema miesiączki niemiała płynów czy może zajść w ciąże.pomocy!!!!

tak. glowna cecha plemnikow jets bowiem teleportacja a nie zdolnosc do zaplodnienia...

Gość ramburak
jasne ze tak ! musisz uważac, szczegolnie jak piesciła cie pochwa. jest posiadaczka tzw syndromu pochwy zewnetrznej, bedzie miała ciaze pod pacha w torbie. jestes debilem i mam nadzieje ze masz krosty pod pachami.

Gość może o ile
siła twojego wytrysku była tak wielka że przedziurawiles se gacie albo były już wcześniej porwane

Gość gilek123
to nie jest kurwa śmieszne miałem zaspermione spodenki a ona była wmajtkach więc niewiem

jak ja lubie takie tematy :D Na bank bliźniaki jak zaplodniles ja przez spodnie,ostatnio pisala tu dziewczyna,która zaszla w ciaza bo podcierala reka łechtaczka i chyba bedzie chlopak,takze u Was jak przez spodnie to blizniaki :)

Gość Uuuuuuuuuuuuuuuuuu
A czy twoje spodenki były ciemnego koloru? Bo jeśli tak, obawiam sie ze twoja dziewczyna może urodzić czarnego dzieciaka. To proste- barwnik ze spodenek sie aktywowal pod wplywem spuszczenia sie, plemniki zabarwiły sie na czarno i bedzie murzyniątko.

Gość gilek123
ale bez żartów może mi ktoś normalnie odpowiedzieć może zajść w ciąze czy nie serio niech ktoś normalny sie wkońcu odezwie

Gość przeczytaj sobie
http://irek-wojciech.republika.pl/humor/temat/regulamin.htm DOBRE :D cytuję: ilość ruchów penisem w vaginie od momentu rozpoczęcia stosunku do aktu poczęcia nie powinna przekraczać 10. Może to liczyć kobieta dla odpędzenia nudy. Najlepiej, żeby liczyła głośno i po doliczeniu do dziesięciu robiła mężczyźnie wymówki, że jeszcze nie począł 4. Przebieg stosunku płciowego Po włożeniu penisa do vaginy mężczyzna starając się utrzymywać dłońmi w pewnym oddaleniu od kobiety (nie jest to konieczne, kobietę można z powodzeniem przywalić swoim ciałem, żeby oduczyć raz na zawsze chęci do stosunku) porusza rytmicznie biodrami, starając się co nieco wysuwać i na przemian wsuwać penisa głębiej do vaginy. Siła tych ruchów nie jest istotna. Należy pchać tym mocniej, im głośniej kobieta krzyczy z bólu.

Eh ludzie, sobie zbyty robicie a moze chlopak serio nie wie... nie, Twoja dziewczyna nie może zajsć w ciąże. Plemniki nie mogą przesiaknac przez majtki tak, ze jeszcze dostana sie do ppchwy. Tym bardziej, ze obydwoje byliscie ubrani. Nie martw sie :)

moge sie spytac jakich plynow nie miała? ja tez nei mmialam nigdy plyniw przed miesiaczka, czyzbym byla od kilkunastu lat w ciazy, tylko z kim, pewnie z kosmita skoro nie mam plynow, ale dzisiejsza mlodziez jest tepa, idz poczytaj ksiazke z biologii tepaku

tak jest w ciazy, gdyz Twoje plemniki przeostaly sie przez Wasze ubrania i kierujac sie nawigacja satelitarna wskoczyly do pochwy Twje dziewczyny, masz genialne plemniki

Gość nowicjusz 2010