Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysta wyborowa

otrzymalam dziwne maile na o2

Polecane posty

Gość czysta wyborowa

Zalozylam sobie na o2 fikcujne meskie profile. Na oba profile dostalam po paru dniach jakies maile od murzynek. pierwszy mail byl zawsze w stylu, chcialabym cie poznac a drugi byl tresci typu, ze sa to jakies uchodzcy, ktorym zmarli rodzice i z prosba bym przeslal ich forse na konto w europie. co sadzicie o tych postach? jakies oszustwa?

Gość ten z forsą to klasyka
modna zwłaszcza 3-4lata temu. Efekt - naiwni byli do tyłu jakieś 10 tys. dolarów. to oszuści.

Gość mam to samo co ty moja droga
mam to samo co ty. na poczatku myslałam, ze dziewczyna chce mnie poznac. ale w 3 czy 4 mailu przyslala nr konta z prosba o wsparcie...

Gość Dziwne_uczucie
Zwyczajny spam, bądź próba wyłudzenia lub manipulacji majątkowej, co naiwniejszych osób.

Gość czysta wyborowa
No u mnie dokladnie to samo. oczywiscie nie odpowiedzialam na zaden post. ale co najlepsze. pierwsze maileod tych dwoch murzynek ktore otrzymalam byly takie zapoznawcze w stylu czesc, co porabiasz w zyciu....a drugie byly oba z ta prosba o przelew. Oba byly napisane dokladnie w taki sam sposob mimo, ze niby pisane przez dwie rozne osoby. moze to jest cos w stylu lancuszka sw antoniego?

ta ktora pisala do mnie to miala na imie niby Tolma Apia. na poczatku faktycznie myslalam, ze dziewczyna chce mnie poznac. ale jak przyszedl mail z nr konta to juz nie odp. nie jestem az tak glupia...

Gość czysta wyborowa
Jedna z tych "moich" murzynek tez sie nazywala Joy Apia. Widac to ta sama oszustka:))) Zas druga Laura Kelifach. Ale maile z prosba o przelew byly oba identyczne.

Ty, a moze to sa jakies siostry, hihi tolma i joy :P bo nazwisko to samo, hehehe

Gość czysta wyborowa
niewykluczone:))

Gość czysta wyborowa
Mi co prawda ta Joy pisala, ze cala jej rodzine zabili jacys rebelancie i zostala niby calkowicie sama w jakims klasztorze u ojcow gdzie jest jako uchodzca (podala nawet do niego numer telefonu bym zadzwonila do niej:))). No ale nie wykluczam, ze byc moze to wszystko to jakas spolka z siostrzyczka.

Gość marco__S
Wlasnie na moja poczte w nasza -klasa dostalem dziwna wiadomosc od jkiejs dzewczyny przedstawiajacej sie jako tolma apia. wpisalem to nazwsko przegladarce i trafilem tutaj. teraz juz wiem ze to jakas oszuska skoro inni dostali to samo, pozdro

Gość gicek
witam:) ja nawet zadzwonilem hehe 8,90/min niezle co?! musze powiedziec, ze odebral pastor... i poszedl ja zawolac, rozmawialem z nia (tolma apia), rozmowa zakonczyla sie na temacie o forsie hehe:) pozdrawiam

Gość arystotel
tolma penda jelin te same listy wystarczy wejść w google wpisać tolma powodzenia

Gość tyś
do mnie własnie napisala Tolma Apia i wlasnie cos i z nia nie pasowalo!! dobrze ze tu weszlam:D

Gość trzeba porozmawiasz nimi
ja sie tym zajme sprawami bo mnie interesuje bardzo i chce wiedziec więcej o nich

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbbb
witam. Od jakiegos czasu dostaje dziwne maile od dziewczyny. Pisze ze chce mnie poznac, ignoruje to ale ciagle mi pisze to samo tzn: Dzień dobry. Chcesz się poznać :-) Co prawda tu rzadko bywam, częściej spędzam czas tu - 0ww.info/pear . dodam ze nie mam zadnego portalu spolecznosciowego. Czy ktos z was tez takie dostaje? Prosze o odpowiedz

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbbb
dodam ze to nie jest spam

Gość sprytni oszuści
chca pranie brudnych pieniedzy.Przeciez jak podasz swój nr konta co to za sztuka do nich aby przesłać ci tę kwote zastraszajac cie bo adres znajda.Będziesz na ich uslugach nie otrzymując ani grosza.Mnie ta dziewczyna murzynka nawet fotke wysłała i tylko abym zgodził sie na udostępnienie konta dewizowego.Suma bagatela 5,9 mln dolarów.

Gość sprytni oszuści
dodam że na poczcie o2 i onet otrzymałem identyczne tylko o innych nazwiskach.

Gość sprytni oszuści
aaaa i zapomniałbym ta sama dziewczyna ok.22 lat była na obydwu pocztach o innych nazwiskach.