Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dno

Czy można bardziej przegrać? To już dno.

Polecane posty

Gość to dno

Tak strasznie tęsknię za kimś, kto ma mnie gdzieś. Najgorsze, że nie potrafię o tej osobie przestać myśleć, cały dzień to samo. Śni mi się. Ciągle wyobrażam sobie, że jest obok, mimo że ma mnie w poważaniu:O W nocy robię sobie dobrze wyobrażając sobie jego, a potem płaczę, bo w pustym łóżku sama ze sobą czuję się najbardziej samotna. Najgorsze jest to, że wiem, że tak będzie jeszcze dłuuuuugo, jeśli nie zawsze. I nie wiem, czy bardziej żałować, że go w tym łóżku nigdy nie było, czy że już nie będzie. Ot, moje denne przemyślenia na dobranoc.

Gość no ale jest szansa ze bedzie
jeszcze przy Tobie:) wyjechal czy co?:P

Gość eee. przejdzie mówie ci

nie wyobrażaj go sobie...nakręcasz się przez to...ja właśnie przestałam o nim marzyć i jest o wiele lepiej... też za nim tęsknię i też ma mnie gdzieś...ale mówię sobie trudno, widocznie to nie było to...coś tam sobie ubzdurałam..tyle:)

Gość to dno
No, bardzo śmieszne. Nie wyjechał. Kopnął mnie w doopę i znalazł inną:O Nikt nie rozumie, jak to jest być sypiącą się, schorowana, starzejącą się samotną babą:O

to dno Tak strasznie tęsknię za kimś, kto ma mnie gdzieś. nie mysli sie o kims kto ma cie w d u p i e.......to myslenie jest niekonstruktywne w tym momencie.na poczatku sie nie da,ale z czasem mozna sie nauczyc innego myslenia

Gość to dno
No dobrze... Ale jak w takim razie myśleć o kimś, kto spotykał się ze mną pół roku, mówił, że jestem najważniejsza osobą dla niego a potem nagle nie chciało mu sie nawet do mnie odezwać? Mam myśleć, że po prostu za bardzo mnie lubi, żeby zatruwać mi życie swoim słodkim pierdzeniem?:)

Gość to dno
brat_niedzwiedz, bardzo Cie lubię i uważam, że jesteś fajnym facetem ale zrozum... nawet żelazne dziewice, nieznoszące mężczyzn z zasady- bo mają jaja, nie muszą rodzic, bo porzucają, nie mają uczuć, są podstępni i zdradzieccy, czasami się zakochują. Niestety:O Jak nie myśleć o kimś, kto jest jedyną osobą, jaką się w życiu spotkało i pokochało? Jedyną osobą, która mimo wielu mankamentów nas pociąga do szaleństwa? Kto się ciągle śni?

Gość poza tum niedzwiedzie z natury
mają miłe futro😭:(

Gość marcepanowa majka
ja przeżywam niemal to samo, codziennie o kimś myślę, a on zostawił mnie rok temu i ma gdzieś, nawet nie tyle zostawił, co po prostu przestał się odzywać :o a rzucił mnie już tak naprawdę 2 raz , heh

Gość denne dno
No właśnie. Ja też zostałam pozostawiona bez słowa, pół roku temu:O Oczywiście po miesiącu on się pocieszył z kimś dużo ładniejszym ode mnie, co dobiło mnie jeszcze bardziej, wpadłam wręcz w histerię:(

Gość Ewa33
tak to jest, jak sie wakacje zaczną...

Gość malutkkkaaa
to dno -__> ja ma to samo, niestety:(

Gość denne dno
A co tutaj mają wakacje do rzeczy? Ja już nie mam wakacji, studia skończyłam. Rozumiem, że to sie może wydawać śmieszne, ale nie każdy wymienia ludzi ot tak, bo go zirytowali:O Mi nie jest wszystko jedno, z kim jestem. Chociaż rozumiem, że niektórym jest.