Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facility

wszystko sie poszlo je...ac

Polecane posty

Gość Facility

Pisalam dzis przed poludniem, ze usiluje mojego faceta namowic na slub, co da mi mozliwosc normalnego podjecia pracy. Przez caly dzien wypisywal, ze ok nie ma sprawy. Wieczorem wrocil do domu i stwierdzi, ze chyba jednak gotow nie jest. Rozmawialam spokojnie kilka godzin a on mnie traktowal jak szczura w laboratorium- "A co zrobisz, jak sie nie zgodze. Wyjedziesz tak od razu?" Potwierdzilam, ze tak bedzie. Chyba czas sie rzeczywiscie pakowac i wracac do Polski. chociaz najchetniej poszlabym na najblizszy most i skoczyla. Coraz czesciej mysle o tym.

Gość Facility
i z tego wszystkiego i ja poszlam sie jebac z jego kolegami z wojska

Gość Facility
wiedzialam, ze co jak co ale podszywacze nie zawioda. Tym razem dziadu mnie rozsmieszyles troche. dzieki. :)

Gość nfhnfn
No dobra, pora powiedzieć sobie jasno że on za tobą nie szaleje. I co? Świat się skończył? Przecież nie! Wypnij się na tego faceta i rób swoje.

Gość Facility
dlaczego promessa nie ma? O co ci chodzi?

Gość Facility
nic nie rozumiesz. ja nie chce sie wystroic w sukienke. chce miec papier zeby otrzymac pozwolenie na prace. Zeby normalnie funkcjonowac. Tyle. chodzi o zamkniecie mord urzednikom, nie ja tu wymyslam przepisy. Ale moj facet stwierdzil przed snem ze woli mnie utrzymywac, niz legalizowac zwiazek. Na ten uklad nie pojde. Bo jak mam byc utrzymanka czyjas, to na ulicy lepiej zarobie... Ech...

Gość Facility
wiem, ze nie pomozesz. ale dzieki za zyczenia...

Gość Facility
zreszta uwielbiam jurnych Turasów i ich śliskie przyciemnione twarde penisy. to samo sie tyczy Hindusow.

Gość Facility
ty mnie podszywcz jakos lubisz, co? ... ale niech ci tam bedzie. poczytam co wydumasz jeszcze.