Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ernesto Rafael de la Serna

obciąłem się na jeżyka - co robic by ludzie nie brali mnei za skina?

Polecane posty

obciąłem się na jeżyka (0,5cm) - co robic by ludzie nie brali mnei za skina? może jakiś kolczyk w uchu? (jesli tak to w którym sie nosi?)

albo wyjaśniaj wszystkim wokoło , ze nie jesteś skinem a ruskim złodziejem

hehe, za kobiete odpada - ma gesty zarost i nawet jak sie ogole to widac ze facet :) poza tym mam troche krzwy ryj ;) - w dlugich wlosach wygladalem lepiej - ale ten jezyk ma swoje zalety - latwo myc wlosy i cera sie poprawia - tylko kuchnai sie boje ze mnei za skina beda neiznajomi brali :(

nie no bejsbola nie nosze :) ale z tworzy trpche do zidana podobny jestem (tylko wlosy gesciejsze i jasniejsze) - wiec wygladam raczej groznie w tym jezyku :(

Gość kmiotQ
Ernesto Rafael de la Serna hehe, za kobiete odpada - ma gesty zarost i nawet jak sie ogole to widac ze facet poza tym mam troche krzwy ryj - w dlugich wlosach wygladalem lepiej - ale ten jezyk ma swoje zalety - latwo myc wlosy i cera sie poprawia - tylko kuchnai sie boje ze mnei za skina beda neiznajomi brali a co ma cera do jezyka?

bo problem troche jest w tym ze lubie sie ubierac w wojskowe rzeczy bo sa praktyczne. wiec jak zaloze amerykanskie bojowki to juz 100% wygladam na skina :( moze sa jakies hipisowskie bransoletki albo naszyjniki? tzn. wiem ze sa - tylko nei wiem jakto sie nazywa ;) i gdzi to sie kupuje :) kolczyk na 100% delikatny zaloze - w którym uch u faceta? jubiler bedzie wiedzial? kolczyki sie u jubilera kupuje? ;)

promessa - pacyfka odpada - mam 30lat i w robocie dobrze ze moge na casual chodzic a nei w gajerku ale jakies naszywki to by raczej nie byly zaakceptowane :(. poza tym nie chce sobie naszywac na wszytskie ubrania jakis dodatkow :O te hipisowskie bransoloetki tez powinny byc delikatne.

z dwojga zlego wolalbym na pedała :O. moze nawet nie bylo to takie glupie - mógłbym sie bezkarnie przystawiac do mężatek - prawie jak ksiądz :)

Gość Jak będziesz w ramonesce
to raczej za punka Cię wezmą i dostaniesz od kogoś wpierrdol:P

kmiotQ, jeżyk jest zdrowy dla cery - jak z rok pochodzisz w jezyku to sie cera na lepetynei robi jak u niemowlaka - oczywiscie musisz dbac o higiene ryja - ale przy jeżyku to latwe :) nie od razu to widac - ale po roku juz tak.

a co to jest ramonesca?

Gość RAMONESKA to taka kurtka
skórzana

Gość kmiotQ
cera na łepetynie , dobre, normalni ludzie mają tylko na twarzy, ale różnie bywa, współczuję!

kmiotQ - na twarzy sie poprawia - zwlaszcza na czole, poza tym nie bede cale zycie nosil dlugich wlosów bo przeciez w koncu wylysieje jak kazdy facet - a takie "pół-krótkie" to czlowiek za bardzo zależny jest fryzjera :) (zawsze fryzjer może w kluczowym momencie z ciebie idiote zrobić :) )

a na jezyka obcinam sie sam maszynka - i odrastaja równe :)

Gość kmiotQ
oki, noś jakie lubisz , naraska

nei to kurtka odpada - chodzi mi o jakies male gadżety typu kolczyk czy kolorwa bransoletka/nasszyjnik jak sie nazwyaja takie bransoletki plecione jak goscie od reggee noszą?

Gość A może zafarbuj na zielono
lub czerwono?