Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROBLEMATICSS

BARDZO WIELKI PROBLEM MAM

Polecane posty

Gość padłammmm
autore🖐️

Gość ja bym usunęła
fuckboja... łooo... :D ewcia, widzę, że jednak nie jesteś taka zacofana :classic_cool: haha:D kto tutaj jest żałosny chyba widać na kilometr:o

Gość PROBLEMATICSS
zaproponował jak przyszłam do niego jak chłopak pojechal do domu! spytałam sie go czy da sie cos zrobic z tym powiedzial ze tak ale to kosztuje 1000zł ze zaaplikuje mi tabletke, jesli nie poronie to kolejne 2 beda za darmo

Gość ja bym usunęła
no wymiękam:D:D prowokejszyn? że niby dałam się nabrać? 😭 fuck 😠:D

Gość bunna
najwięcej takich prowokacji jest na stronach o tabletkach poronnych i aborcji. rozwaliła mnie jedna. dziewczynę zgwałcono, miała 17 lat, z chłopakiem się nie kochała wcześniej czekali do ślubu. on jej pomogł w decyzji o urodzeniu i oddaniu dziecka do adopcji (nie chciał słyszeć o aborcji i wspierał ją dzielnie), żeby uszczęśliwić jakąs parę. rozmawiała z brzuszkiem i się cieszyła z ciąży. dziecko oddała parze z anglii dobrze sytuowanej. nadal sa razem i planują ślub. wzruszajaca historia poza faktem, ze zdrowe niemowle nie zostanie oddane do adpcji za granicę, bo w polsce jest aż nadmiar chętnych do tego. żal

Gość PROBLEMATICSS
ok nie ważne teraz rozmawiam na gg.

Gość ja bym usunęła
tak tak... jassne... na gg:D

Gość bunna
PROBLEMATICSS rozmawiaj przecież to Cię tak podnosi na duchu w tych trudnych chwilach!

Gość padłammmm
bunna-niezłe:D że też komuś się chce takie bzdety wymyślać,płacą mu za to czy co?:D

Gość barbarzynca z miekkim sercem
hmm Twoja sytuacja jest bardzo powazna. nie potepiam Cie za to ze myslisz o usunieciu ciazy, masz do tego prawo, dziecko to nie jest decyzja tylko na te 9 miesiecy ale na cale zycie. ja osobiscie nie mialam odwagi urodzic i zmieniac wszystkiego w moim zyciu i 3 lata temu usunelam ciaze. kazdy czlowiek jest inny i kazdy inaczej przezywa to co w jego zyciu sie dzieje. powiem Ci jednak, ze ja usunelam zeby moje zycie pozostalo takie jak bylo przed ciaza a prawda jest taka ze moje zycie teraz nie przypomina niczego. do tych ktorzy mnowia "usun to twoje zycie nie marnuj go" mam jedno pytanie- ktora z was jest po skrobance i moze mi smialo powiedziec ze jej zycie sie nie zmienilo? jak pisalam wczesniej kazdy przezywa to doswiadczenie inaczej- ja osobiscie od tych 3 lat nie zaznalam spokoju. mysl o tym ze zabilam swiadomie wlasne dziecko nie pozwala mi zyc. bo to badz co badz jest juz dziecko. to juz nie jest zaplodnione jajeczko to jest 5 tydzien i to jest dziecko! ja usunelam w 8. zabilam kogos kto mial byc moim swiatem. przed zabiegiem nawet o tym nie myslalam , szczerze to szlam tam nawet bez watpliwosci bez zawachania rozlozylam nogi na fotelu. dzis nie wyobrzam sobie jaki wiekszy blad mozna w zyciu popelnic

Gość padłammmm
jak chłopak pojechał do domu? czyli poszliście razem,po czym chłopak który był w euforii jak się dowiedział pojechał do domu zostawiając cię i ty mogłaś wtedy spytać o aborcję?;) urocze:D

Gość bunna
to jest przecież fanatyzm! oni nie mogą inaczej. ta historia z 14 letnia dziewczynka, lekarka doniosła kościołowi, jej nazwisko wypłynęło publicznie przez prolife, później rozdzieli z matką - dziecko w tak trudnej chwili z matką- i to przez państwo, macki są wszędzie.

Gość padłammmm
o,teraz pojawia się skruszona po aborcji;) akcja rozwija się nieźle,jeszcze zostaję,a miałam już iść:D

Gość padłammmm
wszyscy tu siedzą bo jest nudno i nie ma ruchu na forum:D

Gość ja bym usunęła
barbarzynca z miękkim sercem ewcia przecież i tak wiemy, że to ty😭

Gość PROBLEMATICSS
odprowadzil mnie do domu, pozniej poszłam sama....nie wazne ni ebede juz tu pisała

padlammmm powiedz mi tylko prosze czy Ty jestes po aborcji?

Gość padłammmm
nie,ja umiem używać prezerwatyw;)

ech to ze ludzie moga miec zblizone do siebie poglady nie znaczy ze to ta samo osoba... ale nie no skad na calym forum moz3e byc tylko jedna osoba ktora twierdzi ze aborcja nie przynosi wiele dobrego...

Gość padłammmm
bunna-lubię ale w malej dawce,nie wiem czy zniosłabym większą ilość takiej głupoty:D boję sie tam wchodzić:D

kochana ja nim wpadlam mialam 6-letnie doswiadczenie z antykoncepcja i uwierz mi ze ta wpadka miala miejsce nie dlatego ze pozwolilam przeleciec sie bez zabezpieczenia;/

Gość padłammmm
ok,było śmiesznie,ale czas na mnie:D🖐️ pozdrawiam bunnę i ja bym usunęła;) fajnie było:D

Gość bunna
również dobranoc wszystkim, bo pora już nieprzyzwoita.

Gość hej a może następnym razem
jak wyjdzie taka prowokacja to wszyscy będziemy po jednej stronie? np. albo zdeklarowane mohery ("baba ma rodzić nawet jak ciąża zagraża życiu, bo embrion jest święty!"), albo feministki ("usuwaj, z tego bachora i tak żadnego pożytku mieć nie będziesz!"). Ciekawe jak wtedy autor by sobie poradził ;-)

nie pisze tu po to zeby Cie przkonac ze nie warto usuwac ale zanim sie zdecydujesz porozmawiaj z kobietami ktore to zrobily i wysluchaj ich opinii a potem rozwaz raz jeszcze czy tego chcesz

Gość padłammmm
dobra,to jutro ja robię prowokacje a wy obmyslajcie strategie:P:P :D

Gość hej a może następnym razem
tak czy owak za tę prowokację autor/-ka powinien/-nna dostać Nobla ;) o tej porze zgromadzić taką widownię... :D

Gość ewkamarchewka123
ręcze wam że to nie prowokacja, ale juz sie tu więcej nie wypowiem bo po co mam zniżac sie do brodzika intelektualnego, barbarzynca - szczerze wspolczuje:(

Gość ja bym usunęła
dobra, to czekamy na prowokację jutro :classic_cool: dobranoc dziewczęta :classic_cool: na mnie też juz czas😭:D