Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga244

pytanie do facetów bez ściemy

Polecane posty

Gość gaga244

czy facet zawsze wyczuje, że kobieta ma orgazm ? bo skoro czytam tu, że kobiety czasami udają to chyba jest to niemozliwe...jak jest u Was wiecie czy Wasza kobieta naprawde doszła czy nie. Pytam po czesci z ciekawosci. (i tak wiem, że będziecie pisać bzdury, ale może znajdzie się paru, którzy napisza cos sensownego)

Gość gaga244
zapewne niedługo opatentujesz ten miernik....a inaczej się nie da

mimowolne skurcze pochwy - tego nie da się udawać (no chyba że wprawnie nauczyła sie zaciskać mięśnie Koegela które są wokół pochwy i odbytu). czujesz albo na palcach włożonych w pochwie jak mięśnie zaciskają się wokół palców - gdy uprawiasz miłość oralną, lub w czasie stosunku - gdy w momencie gdy Ona szczytuje trudno jest Tobie w nią wejść.

Gość gaga244
no to jak ma wycwiczone miesnie Koegela to nie da sie tego rozroznic - bo moze je zaciskac nawet jak nie ma orgazmu - dzieki za odpowiedz jeszcze jedno pytanie jesli Wasza połowka nie ma orgazmu (oczywiscie zakładam, ze to się nie zdarza ;) no ale jesli faktycznie nie ma i nie sciemnia z zaciskaniem w/w miesni to po stosunku zasypiacie poprostu czy jakos sie jej pytacie co bylo nie tak itd... (prosze odpowiedzcie szczerze)

Gość Dop******lam dziś każdemu
tak wyczuwam ,nie nie pytam bo nie zawsze można mieć a w dzień nie sypiam .A jeszcze jak będzie chciała to sama powie.

Gość a czy orgazm jest
koniecznoscia?? Bez tego to juz nie mozna? Tez bywa przyjemnie ;)

powiem prawdę; mnie wczoraj kaśka zrobiła ozp i też powiedziała że było jej przyjemnie. a ja jak głupi siedziałem kwadrans na kamieniu. :o

Gość ja wiem ale nie powiem
To ja ;)

Gość gaga244
no nie jest koniecznościa, bez niego tez moze byc ok - ale chcialam wiedziec czy sa faceci na tym swiecie ktorych to obchodzi i ktorzy robia cos w tym kierunku sami a nie czekaja az kobieta im powie.

gaga244-- o co chodzi tak naprawdę facet stara się ale czasem jest inaczej a kobieta sama powinna pomóc żeby i jej było dobrze .

Gość gaga244
Dop******lam dziś każdemu nie twierdze, ze facet sie nie stara, ale czasami fajnie byloby by to on zapytał jak było (czy cos w tym stylu) chcialam wiedziec czy Wy pytacie swoje połowki o to - bo moj facet jakos na to jeszcze nie wpadł :(

na cóż zdadzą się wyrafinowane techniki jak same nie potrafią się otworzyć.

Gość gaga244
wiem, ze to zalezy od obojga partnerow a nie jest sprawa tylko faceta by zadowolic kobiete tylko dlaczego nie potrafia wyjsc z wlasna inicjatywa rozmowy na ten temat (czy nie domysla sie, ze cos jest nie tak)

Gość gaga244
Dop******lam dziś każdemu na cóż zdadzą się wyrafinowane techniki jak same nie potrafią się otworzyć. tak ????? jakie techniki

powinnaś go sama zagadnąć jak mu było dobrze czy źle a jak odpowie że ..... wspomnieć że ci się nie udaje osiągnąć zadowolenia

Gość gaga244
jakos nie mam odwagi na tyle , mysle, ze wezmie to do siebie i bedzie mu przykro :( wiem głupia jestem - bo w zwiazku nawet na te tematy powinno sie szczerze ze soba rozmawiac, ale ja nie potrafie sie jakos przemoc i zaczas pierwsza takiej rozmowy :(

może jemu jest głupio pytać tak jak tobie, jeśli tworzycie związek to ktoś musi zacząć pierwszy i nie czekać .A może zrobić taki manewr kupić gazetę erotyczną z tytułem o orgazmie i zostawić w widocznym miejscu i jak się zainteresuje to zapyta i rozmowa będzie łatwiejsza.

Gość FOTO DLA WAS
Zalezy. jak to jest moja dziewczyna to rucham sie dopóki nie dojdzie i jak sie zdazy ze nie dojdzie to pytam sie potem co było nie tak i to zmieniam. jezeli to jest przelotna dupa np. na imprezie to szczerze mam głeboko w dupie czy dojdzie. wtedy jest tylko najwazniejsze zebym ja miał spust

Gość gaga244
Dop******lam dziś każdemu dzięki za pomysł chyba muszę sie przemóc - bo tak będe czekała cale wieki a on się wogole nie zorientuje - moze dlatego, ze nie daje po sobie poznac, ze cos jest nie tak ( ale skoro nie udaje tych orgazmow)to powinien wiedziec, ze z mojej strony nic nie bylo :( a moze go to nie obchodzi :(

pamiętaj dla faceta jest bardzo ważne żeby partnerka miała przyjemność z seksu i może o tym wie że go nie masz i liczy na cud albo na to że się odezwiesz a tobie zależy na tym bardziej ,macie chyba w ogóle mało rozmów na ten temat i trzeba to naprawić.

Gość jajecznica666
moja to krzyczy z rozkoszy na pol bloku, wiec nie udaje, tym bardziej ze na co dzien jest bardzo niesmiala i cichutka.

Gość dshsdhsdhsdf
Nieobecny wzrok ( w trakcie orgazmu i kilka sekund po) , po tym mozna poznac czy miala czy tez nie .

nieobecny wzrok i skorcze orgazmiczne ,ale to raczej występuje u kobiet dojrzałych w seksie te młodsze nie wiedzą co to jest i gdy zaczyna się orgazm natychmiast go przerywają wiec własciwie trudno zgadnąć