Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

__DYlemat moralny- powiedzieć, czy nie?________

Polecane posty

Moja babcia jest umierająca. Nerki nie działają, złamana noga, zapalenie płuc, rak jelita. Wczoraj dowiedzialam się, że doszło do zakażenie mózgu bakteriami kałowymi, e-coli. I tu jest problem. Moja mama bardzo to wszystko przeżywa, ciągle się zamartwia. Wie o wszystkim, o tym, ze już z babcią nie ma kontaktu, ale nie wie o tym zakażeniu. Ciocia, która mieszka z babcią radzi, aby jej o tym nie mówić. A to dlatego, ze mama choruje na serce. Nie powiedzialam, bo wiem, jakby to przezywała, a boje się, żeby jej się coś nie stało. Ale męczy mnie to. Powiedzielibyście?

Weź kurrwa nie psój nastroju takimi gównianymi historyjkami :o Chuuj nas to obchodzi :o

Gość Do Camp Nou
"NAS"? Cierpisz na rozdwojenie jaźni? To musi być uciążliwe...

Gość jejajeajejaja
nie wiem co Ci poradzić ale współczuję i życzę, żeby podjęta decyzja była tą właściwą

Gość pewnie że ma rozdwojenie jaźni
raz jest Jarkiem, raz Jackiem, a raz campem.:o🖐️

nie wiem, co robić. Boje się powiedzieć, żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić mamie. Ale z drugiej strony wiem, ze ma prawo wiedzieć i czuję się okropnie z tym, ze ja wiem o wszystkim, a ona żyje w niewiedzy

Gość Brondynka
Porozmawiaj z lekarzem jak pomóc mamie, zabezpieczyć przed szokiem, podać jakieś leki uspokajające może...

Gość jeżeli...
jeśli twoja mama wie, że babcia umiera i że nie mozna nawiązać z nią już kontaktu, to nie mów o tej dodatkowej sprawie :( współczuję🌼

powiedziałam, nie mogłam wytrzymac. Poowijałam trochę w bawełnę, nie użyłam tego najgorszego słowa \"zakażenie\", tylko, ze ecoli się dostały do krwi itd. Nie było najgorzej na szczęście, ale zmartwiła się bardziej. Musiałam to z siebie wyrzucić. Dziękuję za ciepłe słowa