Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelef

Co robic ... studia ...

Polecane posty

Gość trelemorelef

No wiec chce sie wybrac na studia zaoczne na panstwowa uczelnie ... no i mam dylemat ;/ Mam prace od poniedzialku do piatku ;/ Na uczelni, gdzie jest nizszy poziom mam godzine jazdy autobusem, zajecia odbywaja sie w kazda sobote i niedziele do godziny 18.00 ... natomiast na uczelni o wyzszym poziomie na ktora moge sie dostac po 5 godzinach jazdy pociagiem ;/ zajecia sa co 2 tygodnie w sobote i niedziele ;/ No i nie wiem co wybrac ? Boje sie ze na tej 1 zacharuje sie na smierc ;/

Gość mr brown
How old are you?

Gość mr brown
powiedz jakie to uczenie to pwoeim ci co lepsze !!! :)

Gość trelemorelef
AE Poznan AE Katowice Lepsze wiem co jest ...

Gość mr brown
ale nie pwoeidziałąs ile masz lat LOL Akademia ekonomiczna ? hmmm nie moja działka , a co twoim zdanim lepsze ....ja bym chyba wybra ł poznań

Gość ewelllllllllllll
o boże;/ale masz problem.Moja koleżanka z którą studiuje,pracuje od pon do piatku,do godz 18,19 w sobote wstaje o 4 rano i jedzie 200km do wwa na zajęcia na 8,00 i siedzi na uczelni do 20,w sobote tak samo.Studiujemy na SGH Wszystko da się pogodzić!

Gość ewelllllllllllll
chciałam napisać w niedziele aaa i w niedziele po zajęciach wraca spowrotem do domu 200km,w pon znow do pracy

Gość trelemorelef
Jezu ludzie Wy to jetsescie naprawde jacys walnieci !!! Zdalam proste pytanie ;/ A Wy mnie krytykujecie ;/

Gość mr brown
ja nie tylko jakss ewelll

Gość ewelllllllllllll
czytaj ze zrozumieniem!nikt Cie nie krytykuje tylko podaje przykłady,że ludzie sie zarzynają żeby na jak najlepszych studiach być.I to jest chyba odpowiedź

Gość trelemorelef
do mr brown ... przepraszam ... do ewelllllllllllll ... 200 km to pryszcz !!! Ja mam ok. 500 km !!!

Gość ewelllllllllllll
ja tez nie jestem z wwa,mam do wwa 200km,ale po tu by tu studiować przeprowadziłam się,znalazłam pracę.Wydaje mi się że warto coś poświęcić. Jakoś dziwnie mnie odbierasz;/