Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianuśka

poślubiłam Go..a teraz bije się w twarz...

Polecane posty

Gość Dianuśka
nic już nie rozumiem..NIC!!! wiecie ze ten portal nasza klasa jest zbójczy..tam właśnie utrzymujemy kontakt z EX. eh! bebe 30 .. no własnie mój mąż to takie moje oparcie w moim pomylonym życiu.. orzeł i reszka.. zwracasz honor..? to oznaka miłości czy pożądania?

Gość bebe30
ten mój partner także jest wyrozumiały, rozumie co przeżywam, on naprawdę bardzo mnie kocha, planuje przyszłość ostatnio zapytał mnie przez telefon czy pamiętam jeszcze i czasem pomyślę o eks, a ja właśnie oglądałam jego zdjęcia tylko nie wychodz za maz za obecnego partnera bo bedziesz miec ten sam problem co autorka - a jesli jest sam Twoj byly to napewno masz lepsza sytuacje i mozesz kierowac sie sercem :) a nie rozumem - bo rozum to powinna wykorzystac autorka postu.

Gość Dobra.......
Ja mam wrażenie ze autorka żyje w wirtualnym świecie jak nie na kafe to nasza klasa bo tam utrzymuje kontakty z eks,za mało masz zajęcia i w głowce ci się przewraca!

Gość bebe30
nie masz wyrzutow sumienia, ze tak za plecami meza z nim piszesz na tej naszej klasie?

Gość wnuk smirnofa
ten portal nasza klasa jest zbójczy :D:D:D smiercionosny portal

tak, nasza klasa, ja też tam osttnio pisałam z eks, ale moj mąż o tym wie, nigdy przed nim nie ukrywałam że piszę z byłym , bo na to nie zasluzył, tylko że my pisze grzecznościowo co slychać, i nic więcej

Gość Dobra.......
HAHA kto wejdzie na naszą klase robi to na własną odpowiedzialnośc!portal pod napieciem grozi śmiercią:-p

Gość Dianuśka
no własnie bebe30 ma racje.. moasz lepsza sytuacje :) tyko pozazdrościć.. ale czego???? tego pomylonego życia? Centurion..żadna chora psychicznie..to jest życie.. kiedy jestes daleko i mieszkasz gdzies gdzie nic Tobie nie przypomina o dawnych czasach jest łatwiej..a;le po powrocie do tego starego miejsca powraca..ale mam nadzieje ze to normalne i mi przejdzie... kocham Męża swoja miłością... bebe.. zgadzam sie z Tobą i z częścia ludzi co tu pisze.. dziwczyny! Te co kochaja jeszcze EX a oni nie maja nikogo..Spoitkajcie sie z nimi i zobaczcie czy to bedzie jeszcze robić.. słuchajcie serca..bo mnie to juz rozum został.. ktorego chyab nie mam :p

Gość bebe30
beti 1 tyle dobrze, bo danuska to chyba tylko grzecznosciowo nie pisze i chyba nawet wyrzutow sumienia nie ma :( wiecie co najbardziej to mi szkoda tego jej meza i zony eksa :/ aa no i dziecka jakiego ma tatuska....patologia

a i jeszcze jedno, mój były odezwał się do mnie na naszej klasie jakiś miesiąc po moim slubie, gdzyby to bylo miesiąc przed to pewnie by slubu nie było

Gość bebe30
no to trzeba rozum odkurzyc ;)

Gość Dianuśka
chciałam napisać pomylonego mojego życia! pozazdrościć sytuacji ze innej EX jeszcze nie ma rodziny. o to mi chodziło..

mój mąż zasłurzyl na szczerość, nie po to wyszlam za mąż żeby go oklamywać, i pewnie jesli bym go zdradzila to dowiedzial by się o tym pierwszy, nie toleruję klamstwa

beti 1 (beataplatek@wp.pl) mój mąż zasłurzyl na szczerość, nie po to wyszlam za mąż żeby go oklamywać, i pewnie jesli bym go zdradzila to dowiedzial by się o tym pierwszy, nie toleruję klamstwa a ja zdrad:O:O:O

"mój mąż zasłurzyl na szczerość, nie po to wyszlam za mąż żeby go oklamywać, i pewnie jesli bym go zdradzila to dowiedzial by się o tym pierwszy, nie toleruję klamstwa" hahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wez beti skoncz mi smecic takie farmazony , mam 32 lata i troche juz przezylem . Nie mam zony i nigdy jej mial nie bede , bo wiem ze nie jestem stworzony do zycia w stalym zwiazku . Owszem myslalem podobnie jak wy , ale mialem wtedy 20-22lata , myslicie (rozumujecie) jak gowniary , podczas gdy macie juz mezow czyli "rodzine" . Dziwie sie waszym partnetom ze takie cos toleruja , bo juz dawno powinien byc kopas w duupas . Alle z drugiej strony to ma sens , zamiast zwiazac sie z partnerem ktory w pelni spelnial by wasze oczekiwania , czyli trzymal krotko i jednoczesnie dawal milosc i poczucie bezpieczenstwa , zwiazalyscie sie z cipkami ktore was kochaja , ale brak im tego czegos . Chcialem napisac ze mi was zal , ale mi was nie zal , jestescie zalosne ;)

orzel moze masz rację, ale ja wiem co czyję, pewnie na twoim miejscu też bym tak mowila, tylko co tyeraz? jak zapomnieć o tamtym?uwierz ze bardzo bym chciala

Gość Dianuśka
no tak.. pisze za plaecami..wiem!.. eh! odkurzyć główke..odkurzyć główke.. a powiedzcie mi czy na tym świecie ktoś nie jest chory? kazdy ma swoje za uszami.. i nikt w tym świecie nie jest zdrowy..bo gdyby tak było to by nic nie było..

Gość bebe30
orzel czy reszka swięta racja, ale one nie potrafia tego zrozumiec bo wciaz zyja tymi wspomnieniami a teraz z podwojna moca - bo wszystko wrocilo z nasza klasa :) ciekawe ile malzenstw rozwali sie przez ten portal ;) zastanow sie po co kusić los ?? po co mieszać wszystko ? moze zajmi sie czyms pozytecznym w zyciu ? wowczas nie bedziesz miala czasu siedziec i myslec o eks (to akurat dobra rada a nie zadne dogryzanie) - masz jakies hobby? moze zacznij robic cos dla innych? - wiesz ile jest ludzi potrzebujacych na tym swiecie - wowczas takie problemy jak masz przestana miec znaczenie.

Gość greckie wakacje
Normalnie szkoda klawiszy w kompie i palców na produkowanie się w tym temacie. Już sama nie wiem, czy autorka siedzi w jakimś urzędzie i z nudów i upału coś jej się popierdoliło i tak smędzi dla rozluźnienia, czy też jest tak powalona (takie osoby żyją na tym globie?:O Przecież to jest jakaś paranoja i totalny absurd, te jej westchnięcia, ech, och, ach, okay:O I co chwila: ech ten ex, albo ok ratuje swoje małżeństwo:D Wy się produkujecie, a jej już weny zabrakło i od dobrych kilku stron klepie w ten sam bęben:P Ty masz chyba 18 lat kobieto i poziom rozwoju ameby:D

Gość bebe30
orzeł czy reszka ja jestem z tych normalnie myslacych i zgadzam sie tu z kazdym slowem napisanym przez faceta... kobiety Wy zachowujecie sie jakby Wam rozum zresetowało ;) bajki o ksieciu z bajki, telenowele brazylijskie - to nie prawdziwe zycie, malzenstwo, odpowiedzialnosc, milosc to slowa ktore zobowiazuja !!!!!!!

Gość Dianuśka
tak prostują i bardzo się z tego ciesze.. daliście mi dużo do myślenia.. Rodzina najważniejsza.. nie mamy dzieci ale sie wszytko ułoży.. a czy spotkać sie z EX? ta sprawa jeszcze podlega przemyślenia..nie chce nic robić pochopnie.. dzieki za rozmowe.. Beti i do Beti.. rozumiem Was .. ale już taaaka szczera z mężem nie bede.. jak bede chciała Go zdradzić to po prostu odejde..ale jak na razie nie chce Go zdradzać.. bo rozmowa z EX to nie zdrada, a o łóżku z Ex nawet nie pomyślałam.. nie!

Gość greckie wakacje
" powiedzcie mi czy na tym świecie ktoś nie jest chory? kazdy ma swoje za uszami.. i nikt w tym świecie nie jest zdrowy..bo gdyby tak było to by nic nie było.." ta baba dobrze się czuje? czym się nawaliłaś autorko?:D

Gość greckie wakacje
aha i jeszcze ten temat o biciu w twarz ... chyba chodziło ci o plucie sobie w brodę kobieto?:O

Gość bebe30
orzeł czy reszka - uwierz są normalne kobiety na tym globie :) którym rozumu nie przysłoniła burza hormonów czy dawne wspomnienia. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sprobujesz zawalczyc o swoje malzenstwo.

Gość Dianuśka
greckie wakacje..zadna urzedniczka.. po prostu odpoczywam ..mam urlop..cały czas zapieprzałam za granica to mi sie należy.. wiesz? nawet nie życze Tobie nic złego.. bo obrazanie kogoś kogo się nie zna to jest niemiłe.. a jak nie chcesz klikać to nie klikaj i nie dołaczaj sie do tej dyskusji jesli Ciebie ona nie dotyczy lub nie chcesz pomóc..wiec Droga Pani..moze znajdziesz ine forum dla siebie? ja i tak dziekuje za posty jakie nadesłaliscie ..pomogły mi.. dały duzo do myslenia.. :) dziekuje bardzo! wracam do męża :)