Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocnicaaaa

słownik kobiety - czytacie panowie!

Polecane posty

Gość pomocnicaaaa

Tak = Nie 2. Nie = Tak 3. Być może = Nie 4. Żałuję. = Pożałujesz. 5. Potrzebujemy. = Chcę mieć. 6. Rób, jak chcesz. = Kiedyś mi za to zapłacisz. 7. Musimy porozmawiać. = Mam kilka uwag co do twojego zachowania. 8. Wszystko mi jedno. = Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto. 9. Jaki ty jesteś męski. = Lepiej, żebyś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. 10. Chcę mieć nowe zasłony = .....i dywany, i meble, i tapety. 11 Ach, jakie piękne kwiaty. = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? 12. Bądź romantyczny i wyłącz światło. = Oczko mi poszło w pończosze. 13. Kochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś drogiego. 14. Naprawdę mnie kochasz? = To, co dziś zrobiłam, na pewno ci się nie spodoba. 15. Za minutkę będę gotowa. = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i obejrzeć film w TV. 16. Naucz się w końcu rozmawiać = Poprostu zgadzaj się ze mną

a to PODOBNIEŻ słownik mężczyzny ;) chce mi się spać = chce mi się spać jestem głodny = jestem głodny jestem zmęczony = jestem zmęczony chcesz pójśc na kolację? = licze, że potem będe uprawiał z Tobą seks zatańczymy? = licze, że potem będzie dobry seks ładna sunienka = ładny biust co sie stało, kochanie? = jaki nic nie znaczący i przez siebie zawiniony wstrząs psychiczny tym razem przeżywasz? co sie znowu stało? = wyglada na to, że dziś nici z seksu nudze się = chce sie pokochać tak, masz ładnie obciete włosy = stówka poszła i nie widać wielkiej różnicy porozmawiajamy = staram się zrobic na tobie dobre wrażenie, demonstrując, jakim jestem głębokim człowiekiem, więc może potem pokochasz sie ze mną wyjdziesz za mnie? = chcę ci uniemożliwoć kochanie się z innymi facetami ;)

"rozumiem Cię = w ogóle nie wiem o co Ci biega, ale pokochać się możemy" trzeba przyznać, że świetnie pasuje do całości ;) sam widzisz, coś w tym musi jednak być, że tak szybko załapałeś zasadę :)

Czym się różni polityk od damy? Jak polityk jak mówi tak, to znaczy może, jak mówi może, to znaczy nie, a jak mówi nie, to już nie jest politykiem. Jak dama mówi nie, to znaczy może, jak dama mówi może, to znaczy tak, jak dama mówi tak, to już nie jest damą.

Gość czysta wyborowa
super slownik:))

Gość jak ja mówię nie
to jest nie ostateczne - i nie ma zmiłuj! :-)

moje "nie" też zawsze znaczy "nie", z tym, że w niektórych sytuacjach czasem zmieniam zdanie :P

"U facetów "nie" znaczy "nie" obecnie, jutro, pojutrze i na przyszłość" nawet jak bym się CHCIAŁA dopatrzeć w tym jakiejś logiki, to nie mogę - czyli mam rozmieć, że jeśli mój mężczyzna na moją dzisiejszą propozycję wyskoczenia do kina odpowie "nie" (bo na przykład jest zmęczony), to juz do niego nie pójdziemy nigdy???? :D :D :D