Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgina24

jak przestac o nim myslec,jak zapomniec..poradzcie

Polecane posty

Gość VVikaa
Kazdy chlopak to oszust. Bynajmniej mi sie sami tacy trafiaja. Nie chce przesadzic zbytnio ale pierwszy raz zaufalam facetowi ktory spodobal mi sie 5 lat temu i po 5 latach cos tam zaiskrzylo, zaczelismy pisac, dziela nas doslownie tysiace kilometrow, jak nie wiecej... Nigdy nikomu nie zaufalam tak bardzo, a u mnie ciezko jest z zaufaniem. I nigdy sie tak nie zawiodlam... Naprawde nigdy. Z dnia na dzien NIC. Pisalismy.. ale tak naprawde czulam ze on nie ma ochooty ze mna rozmawiać. Okazal się skonczonym dupkiem i frajerem tylko tyle moge powiedziec, Chociaz ciagle mysle tylko o Nim i wolalabym powiedziec mu to w oczy. Nienawidze Go po tym jak to sie skonczylo ale mam naadzieje ze bedzie szansa ze spojrze mu w oczy i nie bede musiala nic mu mowic a On zrozumie ze zrobil zle. A najgorsze jest to ze w Polsce bywa raz naa ruski rok. Mialo sie to zmienic gdyby Nam sie udalo, ale wszystko potoczylo sie inaczej...

Gość gość
Poradzę sobie. Dajecie mi siłę. Jeśli On nie chce mnie to nic na siłę. Chociaż wiem jak bardzo ja jego pragnę. Trzeba być twardy. Ale jak tu być twardym przy miękkim sercu?

Gość gość
Po 4 latach razem mój facet zostawił mnie dla mojej koleżanki….ból cierpinie i upokorzenie w jednym. Stwierdził że z nią jest dużo bardziej szczęsliwy. Myślałam że zeświruje. Cały czas się obwiniałam i zastanawiałam co ze mną jest nie tak, co zrobiłam źle. Nie dawałam rady i musiałam go zdobyć ponownie. Posunęłam się do zamówienia uroku miłosnego z http://urok-milosny.pl. To była moja ostatnie nadzieja. I w końcu wrócił na kolanach. Teraz znowu wstaje co dzień uśmiechnieta.

Gość gość
czasem się trzeba wypłakać potem jest lepiej. A jak potrzebujesz skutecznego sposobu na to, żeby zapomnieć o byłym to polecam sięgnąć po książkę jak zapomnieć eksa. To taki fajny zestaw ćwiczeń. Mnie po nich jest zdecydowanie lepiej.