Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsd

jak pozbyć się włosów z pieprzyka?

Polecane posty

Gość sdfsd

Mam w okolicy ust pieprzyk - taką mała kropeczkę. Wprawdzie wszyscy mówią że wygląda sexy, ale ja prawde mowiąc wolalabym go nie miec, bo mam z nim problemy. Wyrastają z niego włoski, ktorych się pozbywam goląc to miejsce maszynką. Niestety kilka razy pieprzyk został "przycięty" i krwawił, i to bardzo dlugo, nawet przez pół dnia. Depilacja (wyrywanie) nie wchodzi w grę bo nie chcę go bardziej "naruszać". Krem depilujący -sama nie wiem czy powinnam na pieprzyk nakładać jakąś chemię. Ma ktoś podobny problem? Jak sobie radzi?

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
a nie możesz ich po prostu przyciąc nożyczkami..........?????? Twoja wypowiedź w ogole nie trzyma się kupy:O Skoro pieprzyk jest malutki to chyba niewiele wlosków z niego wyrasta? Po co więc golić go maszynką?

Gość alaalalala
ja obcinam nozyczkami do paznokci.. nie ryzykowalabym maszynka bo mozesz miec problemy..

Gość sdfsd
To jest na twarzy, więc przycinane nożyczkami - i tak będą widoczne. Pieprzyk jest niby malutki, ale gdybym nie goliła - wyrastabyły z niego długie, sztywne czarne włosy.

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
Byłby widoczny, ale chyba pod lupą. Najwygodniej przycinac cieniutkimi nożyczkami, jak tu kolezanka wspominała np. takimi do paznokci.