Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reniax

II/II grupa nadżerki

Polecane posty

Czy ktoś miał taki wynik cytologii? Opiszcie co miałyście- jakie badania , wymrażanie czy wypalanie? Czy to już komórki rakowe?

Przeprasza., II/III taki był wynik mojej cytologii. gin powiedziała ze jest az tak na szyjkę wywinieta ta nadzerka, po czym powiedziała ze trzeba ja wymrozic. Ale gdy usłyszałam ze chce mi to zrobić teraz ( w czasie okresu) bo potem na wakacje jedzie to jej podziekowałam. nie moge znaleźć dobrego lekarza pomóżcie!!!

Gość to właśnie
Wypala się w ostatni dzień okresu.I IIst. kwalifikuje się już do tego , wymuś tylko wypalanie a nie zamrażanie ,powodzenia!

sluchaj, ja mam nawracajace III ginekologiczne, tyle ze typ 1 nie 2 jak u CIbeie. Powiem tak: po pierwsze poszukaj dobrego lekarza, tej nie sluchaj, takich zabiegow nie robi sie w czasie plamienia, cz krwawienia!!! po drugie: jest to zly wynik cytologii, najprawdopodobniej spowodowany nadzerkami. Pamietaj, ze IV gin. to juz komorki rakowe. wiec na razie nie panikuj, ale szybko udaj sie do lekaza i zacznij leczenie ... to na prawde nie sa przelewki !!!

dziekuje za porade. Napewno szybko sie wybiore ale ja nie chce wypalać tylko wymrazac. A tam ktoś wczesniej pisal ze trzeba wypalac a nie wymrazac i to w ostatni dzien okresu. To jakas bzdura!! A tobie wyszła III gr cytologii? miałas wymrazaną?

pierwsza nadzerka byla mala i sama sie podgoila do stanu ktory nie wymagala inwazyjneg usuwania, kolejna mialam \"rozproszona\" taka troche nietypowa: mialam koogulacje: zostaly po niej male ranki, nie mozna kochac sie jakis tam czas, ale kompletnie nie boli - ale to rowniez na niewielkie zmiany jest dobre. Nie wiem natomiast jak to jest z wymrazaniem/wypalaniem bo mnie to nie dotyczylo. kiedys fakt, trafilam przypadkowo w wieku chyb 19 lat do lekarki (moj gin nie mogl mnie przyjac) i ona zachowala sie dokladnie jak Twoja, ze mam strasznie wielka nadzerke, nastraszyla mnie mloda, glupia rakiem, i takim tak, i kazala po polduniu do siebie do gabinetu przyeciec na wymrazanie. Najpierw spanikowalam, potem poszlam kilka dni pozniej do swojego, ktory delikatnie mowiac, zjechal tamta babe... coz .. tacy sa lekarze. natomiast, ja wiem juz od pol roku (WRESZCIE ZDIAGNOZOWANE) czym powodowane sa moje III ginekologiczne, i nie ma to zwiazku z nadzerka.