Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ma prawo

Żądanie mojego chłopaka !

Polecane posty

Gość ja myślałam ze to prowokacja
larouss -chodzi o to że tu każdy sobie lubi pojeździć po lasce która spała z murzynem:D to taka mada na kafe,tak samo jak tematy o grubaskach i dziewicach:D

Gość bez przesady dla mnie seks
to czynność intymna, ale o stanie zdrowia wypadałoby coś wiedzieć. Osobiście zaszczepiłam się na hpv, w ogóle raczej nie mam zaufania do facetów, szczerze mówiąc obrzydzają mnie faceci, którzy mieli dużo partnerek, albo którzy uprawiają seks poza stałymi związkami. Nie zainteresowałabym się kims takim, bo szkoda czasu. Ale ktoś, kto ze mną uprawia seks ma też wpływ na moja intymność i dlatego uważam, że o niektórych rzeczach mam prawo wiedzieć. Jeżeli wie się, ze ktoś nie akceptuje sypiania z czarnoskórymi, agencji towarzyskich, przypadkowego seksu, to zatajanie tego jest po prostu kurewstwem. Co więcej- świadome zarażenie kogoś HIVem jest karalne. A świadome zarażenie kogos HPV już nie. Dlaczego?:O Przeciez i jedno i drugie zagraża życiu! Jesli facet spał z wieloma kobietami, albo korzystał z prostytutek, to praktycznie może być pewien, że jest nosicielem HPV, bo ponad połowa wszystkich ludzi w Europie jest nosicielami. Jeśli zaraz tym kobietę, to funduje jej ok. 50% ryzyko zachorowania na raka.

Gość larousse
jestem dziewica ;]

może inaczej w anglii ogolnie "kolorowi" rwą kobiety jak mogą i sypiają z kim popadnie- nie wszyscy - ale zdecydowana wiekszość nie mam ni przeciwko innym rasom- wręcz przeciwnie ale uważam że po takich ekscesach wypada się przebadać

>. uż widzę jak wszystkie laski się facetom chwalą z kim i ile razy to robiły Nie powiedziałabyś zdziro z iloma facetam spałaś gdyby Twój chłopak cie o to zapytal?

Gość ja myślałam ze to prowokacja
spierdalaj chuju,zdzirą to sobie możesz mamusie nazwać:D

\"..jest takie samo prawdopodobieństwo że może być nosicielem HIV jak u białego męzczyzny ..\" Otóż właśnie że nie Prawdopodobieństwo zajścia zdarzenia A możemy zapisać w postaci: P(A) = |A|\\|Omega| gdzie |A| oznacza liczbę elementów (moc) zbioru A, zaś |Omega| liczbę elementów (moc) zbioru Omega. Jeżeli więc ilość osób zarażonych Hiv w populacji czarnej jest większa niż w populacji białej to prawdopodobieństwo że losowo wybrany czarny ma HIV jest większe niż to że wybrany również losowo biały będzie miał HIV. Sorry ale z matematyką się nie dyskutuje :)

tak jest, każdy czarnoskóry mieszkaniec Europy i USA obowiązkowo przywlókł HIV z Afryki... nawet jeśli mieszka w UK czy Waszyngtonie od 4 pokoleń i jest właścicielem dużej firmy farmaceutycznej... albo senatorem... albo kandydatem na prezydenta :P news - w jednym z krajów europejskich największym siedliskiem wszelakich chorób wenerycznych są... Rumuni, Rosjanie i ...Polacy... sami biali, no nie? :P

Gość jesteś dziewicą bo nikt
larousse, bo nikt cię nie chciał, dawno sie tak nie uśmiałem, jest dziewicą , więc ją hiv nie dotyczy, buhahahahahahaha, oralną , też?

ale jakby nie o to chodzi. jedynie o stereotyp, że czarny to brudas ze slamsów, który jeszcze dzień wcześniej siedział pod palmą :-o a co do HIV, KAŻDY może je mieć. swego czasu pracowałam z dziewczynami, lesbijkami, prowadziłam kursy na temat chorób wenerycznych... i było zdziwko, że lesbijka też może zachorować... bo jak to, przecież penetracji nie ma :-o a jednak.

"..jest takie samo prawdopodobieństwo że może być nosicielem HIV jak u białego męzczyzny .." Otóż właśnie że nie Prawdopodobieństwo zajścia zdarzenia A możemy zapisać w postaci: P(A) = |A|\|Omega| gdzie |A| oznacza liczbę elementów (moc) zbioru A, zaś |Omega| liczbę elementów (moc) zbioru Omega. Jeżeli więc ilość osób zarażonych Hiv w populacji czarnej jest większa niż w populacji białej to prawdopodobieństwo że losowo wybrany czarny ma HIV jest większe niż to że wybrany również losowo biały będzie miał HIV. Sorry ale z matematyką się nie dyskutuje Czesc Asia ;)