Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trywialność

jaki okres po luteinie?

Polecane posty

Gość trywialność

Jak wyglądał Wasz okres po luteinie? Ja dostałam po 5 dniach - ale to raczej plamienie niż normalna miesiączka - tyle, że trwa już 5 dzień - w ciąży raczej nie jestem - przynajmniej nie sądzę bym była - co podczas badania lekarz potwierdził, no a po tym się zabezpieczaliśmy prezerwatywami i nigdy żadna nie pękła... Czy to normalne?

Gość trywialność
aj niepokoję się - nigdy nie miałam tak skąpego okresu, raczej w drugą stronę

Gość trywialność
mógłby ktoś jeszcze się wypowiedzieć?

ja po luteinie miałam obfity okres i bardzo bolesny, kiedyś też brałam jakis inny lek na wywołanie okresu (w tej chwili mi nazwa wyleciała z głowy) to po nim miałam przez 3 dni plamienia potem 3 dni nic i potem dostałam normalny okres, ginekolog mi powiedział, że każda kobieta jest inna i może inaczej reagować. Zawsze możesz zadzwonic do swojego ginekologa i sie poradzić

Gość trywialność
niestety nie mogę zadzwonić do lekarza, bo nie ma mnie w Polsce... trochę się boję

Gość trywialność
mógłby ktoś jeszcze napisać jak to wyglądało u Niej?

ja po luteinie okres mam po 3 dniach jest on słabszy niż kiedyś. Biore już luteine 8 m-cy w co cykl mam troche inaczej z @ raz słabsza raz troszke mocniejsza brzuch raczej nie boli. Czasem zdażają się plamienia

Gość trywialność
dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli :)

Gość trywialność
dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli :)

Gość trywialność
ja teraz jestem na tabletkach anty - czekam co po odstawieniu i jeśli mam być szczera to boję się... Anula - a co u Ciebie? wciąż brak @?

Gość margaret9090
Ja okres dostałam po 5 dniach od odstawienia tabletek. Pierwszy dzień to były plamienia potem normalny okres

Gość njjjnmm
ja po luteinie dostaje na 3-4 dzień i najpierw 1 dzien plamienie a potem przez 2 dni mnie zalewa jak cholera

ja dostalam po 16 dniach od ostawienia luteiny. odchodzilam od zmyslow. jestem po 'odstawieniu' tabletek anty i mam problemy z regularnym okresem-a raczej jego brak. potwornie mnie bolal brzuch podczas brania (dopochwowo) luteiny-zwijalam sie z bolu. okres potwornie dlugi i obfity. istne pieklo.