Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania767

pieluszki tip

Polecane posty

Gość ania767

w markecie real są pieluszki firmy tip - nie znam tej firmy . Do tej pory mojej corci zakladałam huggisy drozsze ( według mnie bardzo dobre pieluszki ) Pieluszki firmy tip sa o wiele tansze , ale nie wiem czy sa tez tak dobre . Prosze o opinie mam ktore kupują te pieluszki

moim zdaniem sa koszmarne. raz kupilam i wywalilam do kosza sa ceratkowe!!! odparzają pupe. chcesz cos tanszego i fajnego to polecam wickies z kauflanda sa superrrrr :D:D:D

Gość ania767
do MaMani a w jakiej cenie sa te pieluszki wickies tak mniej wiecej . Ja potrzebuje dla swojej małej w rozmiarze od 5 kg ?

najmniejsze chyba od 4 kg albo od 5... jakos tak bo ostatnio sprawdzaląm czy moge dla mlodego takie kupic i niestety mniejszych nie ma :( a cena fajna niecale 25 zl za 56 pieluszek, albo male paczki 13 zl za 28 pieluszek :) Mozna na sprawdzenie kupic malą paczke :D one są z takim krolikiem naprawde fajne sa :D

Gość ania767
dzieki za opinie i porade . Te pieluszki wickies rzeczywiscie niedrogie . a jesli chodzi pieluszki tipa to rzuciły mi sie w oczy bo za 90 sztuk ( 5-9 ) a cena to 27 zł . Dlatego poprosilam o opinie . Bo nie chciałabym zeby moja malenka miała problem z pupcia .

ania tylko ze tych tipa nie ma w malych opakowaniach i nie mozna ich na sprawdzenie kupic :( ja kupilam to wielkie i wywalilam cale bo co mialam z tym robic. jak bedziesz te wickies kupowac to tez uwazaj - nie te zielone! tylko pomaranczowe bo zielone tez przetestowałam i sie nienadają :D

Gość no cóż ...
z tanich pieluch polecam z pieluchy Lidla :)

polacem z biedronki dada oraz a rossmsna babydream. są takie jak markowe tyle że tańsze.

Gość ja___
Tak się składa, że przetestowałam większość z pieluch, o których mówicie na swoim synku (ma 1,5 roku, więc miałam sporo czasu;) ) no więc.. jeśli chodzi o pieluszki z kauflanda, to rzeczywiście- bardzo fajne, podobne jakościowo są Dada z Biedronki- nie ceratkowe, dość elastyczne, przewiewne, natomiast jeśli chodzi o pieluchy babydream to mam wrażenie, że w nich sama wata jest i nie polecam, mało wytrzymałe, na długi spacer nie odważyłabym się w nich wyjść z synkiem. Są jeszcze takie inne z biedronki Fitti, czy jakoś tak- te zdecydowanie odradzam, są pokryte ceratką i Maluchowi szybko przeciekają, jednej nocy, gdy inne mi się już skończyły, musiałam ich używać i przebierałam małego niemal co godzinę, bo cały przemoczony był. :( suma sumarum, moja mam znalazła ostatnio sklep z niemieckimi produktami i są tam oryginalne pampersy 88 szt. za 55 zł, więc zdecydowanie taniej niż w marketach, a mam pewność, ze dziecku jest w nich wygodnie, są cienkie, elastyczne-idealne, niestety nie do podrobienia.. i chyba przy tych zostanę.