Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basilla

czasami to ja juz nie moge.............

Polecane posty

Gość basilla

piszę mojemu chłopakowi,że go kocham a ten nic mi nie odpisuje, choć zawsze to robi. Jest w pracy więc pomyślałam, że może czasu nie ma, ogólnie sie nad tym nie zastanawiałam. Po jakims czasie zadzwonił, był średnio miły. Mówił, że widział ode nie smsy, ale nie miał czasu. A potem w trakcie rozmowy wyszło, że ze trzy przerwy robił. Ile by mu zajęło napisanie krótkiego smsa. Pół min. A mi by poprawiło nastrój. A teraz jestem smutna i już sobie rózne rzeczy wyobrazam:-(

Gość basilla
no narazie nie bedę. Nie wiem co o tym mysleć. Czy to coś oznacza, czy tak poprostu nie odpisał..

Gość czysta wyborowa
to chyba jeszcze nigdy nie pracowalas. jak ktos pracuje i jest pochloniety robota to uwierz mi, ze moze nie miec czasu na nic tym bardziej na odpisywanie na na glupie sms w stylu czy mnie jeszcze kochasz.

Gość basilla
tak sie składa, że tez pracuje i akurat wiem co to znaczy jak ma sie zapier... i nie ma się czasu nawet na to by odezwać sie do najbliższej Ci osoby. Ale na to właśnie zawsze wykorzystuje przerwe, na sms czy telefon do niego. On tez tak zawsze robił. Wiec dziwi mnie to, że dziś sie nie odezwał nawet jak ja do niego pisałam. Gdyby nie było to dziwne w naszym przypadku to nie zaczynałabym tematu

Gość wienczesław
to pusc

Gość no to jadę
może ma jakiś w pracy...faceci zwykle niechętnie o tym mówią, zamykają się wtedy w sobie

Gość no to jadę

Gość no to jadę
poprawka: może ma jakiś PROBLEM w pracy

Gość Agatannnn
Może poznał jakąs dziewczynę i tylko jej odpisuje --sprawdx jego telefon:P

Gość hihihiihi
ojej, rzeczywiście niedobry facet. pewnie cię zdradza z kserokopiarką :O Może po prostu nie miał ochoty na czułości - BO TAK!

Gość basilla
to ze mnie nie zdradza to wiem napewno

Gość czysta wyborowa
Moze po prostu ma juz dosc ciaglych sms w stylu "kochanie kochasz mnie", "kochanie odpowiedz", "kochanie juz 5 minut czekam na twoj telefon a ty dalej nie dzwonisz". Biedak chce miec choc odrobine wytchnienia od tego bluszcza.

gwarantuję Ci, że jak przestaniesz do niego pisać, to on zacznie szybciej niz myslisz....chyba, ze nie, to wówczas rzuc go natychmiast;)

Gość basilla
ale może nie czuje ze mnie kocha dlatego nie odpisał i był oschły

Gość u.
"Żeby sprawić żeby coś było atrakcyjne dla mężczyzny trzeba uczynić to nieosiągalnym." Teraz pomyśl o swoim zachowaniu i sama wyciągnij wnioski :P

Gość basilla
do czysta wyborowa-to nie był sms z zapytaniem tylko ja mu napisałam ze go kocham i jak tak pisze to zawsze mi odpowiada.a poza tym nie czesto mu takie smsy pisze wiec nie moze miec ich dosyc